Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Χαστούκι στη Μαγούλα…

Χαστούκι στη Μαγούλα… 1

 

Στην παράταση η Καλλιθέα έκαμψε το εμπόδιο του Αστέρα Μαγούλας, επικρατώντας 4-2.


Τον επιπλέον χρόνο της παράτασης χρειάστηκε η Καλλιθέα για να περάσει στην 3η φάση του Κυπέλλου. Αν και ο Μαρουκάκης την έβαλε γρήγορα (1’) μπροστά στο σκορ, ο Τσούπρος στο 29’ έφερε το ματς στα ίσα. Ο Καλτσάς στο 78’ με κεφαλιά έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στους «κυανόλευκους», όμως ο Τσούπρος στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων διαμόρφωσε το 2-2 της κανονικής διάρκειας και η αναμέτρηση οδηγήθηκε στην παράταση.
Τα πράγματα για τον Αστέρα Μαγούλας έγιναν εξαιρετικά δύσκολα στο 5ο λεπτό της παράτασης, όταν αποβλήθηκε ο Αγριμάκης και τη θέση του κάτω από τα δοκάρια πήρε ο Λάμπρου. Ο τελευταίος νίκησε τον Πλατέλλα στην εκτέλεση πέναλτι, ενώ μετά από δική του επέμβαση στο 110’ η μπάλα βρήκε το δοκάρι σε σουτ του Μιχαλόπουλου. Ωστόσο, στο 115’ ο Σταύρου και στο 119’ ο Πλατέλλας διαμόρφωσαν το 4-2.
Στην 3η φάση η Καλλιθέα θα υποδεχτεί στις 7 Δεκεμβρίου τη Βέροια και ο νικητής θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στις 21 του ίδιου μήνα.
Ο διαιτητής Ρατσιάτος έδειξε κόκκινη στον Αγριμάκη στο 94’ και κίτρινες στους Τσούπρο, Λάμπρου, Ρόκα, Κονέ, Μανίκα, Θωμόπουλο, Πρίπου, Καλτσά, Ηρακλή, Πλατέλλα και Σταύρου.
Αστέρας Μαγούλας: Αγριμάκης, Κουσουρής (86' Μπούγιας), Λάμπρου, Κολοβός, Τσούπρος, Μάρης, Κονέ, Έβερετ (86' Ρόκας), Σερέπας, Μανίκας, Οξύζογλου (63' Kαλογρίδης).
Καλλιθέα: Κατσούλης, Θωμόπουλος (46' Αρκούδας), Βιδάλης, Πρίπου, Ηρακλής, Καλτσάς, Φουντουκίδης, Μιχαλόπουλος, Ματσούκας (46' Πλατέλλας), Μαρουκάκης (82' Σταύρου), Ντακόλ.

Last modified onΠαρασκευή, 25 Νοέμβριος 2011 15:26

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep