Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Σε απολογία ο Ντακόλ

Ο… δικαιολογημένος Αλεξάντερ Ντακόλ κλήθηκε σε απολογία από την Καλλιθέα. Συνάντηση με τον Υφυπουργό κ. Ανδριανό θα έχει ο Νίκος Σαλευρής.

Ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής καθυστέρησε να επιστρέψει στην Ελλάδα και η ΠΑΕ τον κάλεσε σε απολογία. Ο Ντακόλ, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση που εξέδωσε η Καλλιθέα, θα απολογηθεί, μετά την επιστροφή της ομάδας από την Κλεισούρα, όπου θα αναχωρήσει την Δευτέρα (29/7) για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της. Υπενθυμίζεται ότι ο Ντακόλ ενσωματώθηκε με την υπόλοιπη ομάδα την περασμένη Τετάρτη στις 24 Ιουλίου, ενώ η προετοιμασία έχει ξεκινήσει από τις 17 του ίδιου μήνα και όπως αποδείχθηκε η καθυστερημένη επιστροφή του ήταν αδικαιολόγητη.

Στην ανακοίνωση μεταξύ άλλων, αναφέρονται οι προτάσεις του Νίκου Σαλευρή στο χθεσινό (26/7) Διοικητικό Συμβούλιο της Football League.

Η ανακοίνωση της Καλλιθέας:

«Την Πέμπτη το βράδυ απεστάλη στα γραφεία της ομάδας μας η απόφαση του Πρωτοβάθμιου Οργάνου Αδειοδότησης, με την οποία ενεκρίθη ο φάκελος που κατέθεσε η ομάδας μας και χορηγήθηκε στην Καλλιθέα άδεια συμμετοχής για το πρωτάθλημα της προσεχούς ποδοσφαιρικής περιόδου.

Χθες το μεσημέρι συνεδρίασε το Διοικητικό Συμβούλιο της Football League, όπου καταλυτική ήταν η παρουσία και οι προτάσεις του κ. Νίκου Σαλευρή. Η πρότασή του για διεξαγωγή του πρωταθλήματος σε ένα όμιλο, σε περίπτωση που ο αριθμός των συμμετεχόντων ομάδων είναι μέχρι 22, ενώ σε περίπτωση που είναι παραπάνω να διεξαχθεί σε δύο ομίλους, υπερψηφίστηκε από τα μέλη του συμβουλίου.

 

Ο κ. Ν. Σαλευρής θα πραγματοποιήσει την προσεχή εβδομάδα συνάντηση με τον Υφυπουργό κ. Ανδριανό, προκειμένου να συζητηθούν θέματα που αφορούν το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Συνεχίζονται οι διπλές προπονήσεις για την ομάδα μας, με τους ποδοσφαιριστές να επιδεικνύουν ιδιαίτερη όρεξη και διάθεση και παρά την κούραση, η σκληρή δουλειά έχει δώσει τα πρώτα δείγματα στο προπονητικό επιτελείο ότι αποδίδει καρπούς.

Σήμερα το απόγευμα θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Στάδιο η τελευταία προπόνηση, όπου και θα ολοκληρωθεί το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας. Μετά το τέλος της προπόνησης το προπονητικό επιτελείο θα επιλέξει τους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι θα ακολουθήσουν την αποστολή για το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας, που θα πραγματοποιηθεί σε αθλητικό κέντρο στην Κλεισούρα.

Οι ποδοσφαιριστές αύριο θα έχουν ρεπό και θα αναχωρήσουν την Δευτέρα το πρωί, με αρχηγό αποστολής τον κ. Θάνο για το αθλητικό κέντρο.

Χθες υποβλήθηκε στις απαραίτητες εξετάσεις, εργομετρικές και αιματολογικές, ο Σταμάτης Καλαμιώτης και τα αποτελέσματα και οι γνωματεύσεις των ιατρών δεν παρουσίασαν κανένα πρόβλημα.

Ο Τεχνικός Διευθυντής Λουκάς Καραδήμος και ο Γενικός Αρχηγός Γιώργος Θάνος, ενημέρωσαν τον D’acol ότι θα κληθεί να απολογηθεί ενώπιον της Πειθαρχικής Επιτροπής του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΑΕ, προκειμένου να απολογηθεί για την καθυστερημένη επιστροφή του στην Ελλάδα, όταν η ομάδα θα επιστρέψει από το αθλητικό κέντρο».

Last modified onΣάββατο, 27 Ιούλιος 2013 15:14

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep