Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Καλλιθέα για άνοδο

Ο Νίκος Σαλευρής έθεσε ως στόχο της Καλλιθέας την άνοδο στη Super League.

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ έδωσε το παρών στην πρωινή προπόνηση, μίλησε στους παίκτες και τους κατέστησε σαφές ότι στόχος της Καλλιθέας είναι να πρωταγωνιστήσει στο νέο πρωτάθλημα. Ο Σαλευρής τόνισε επίσης ότι θα γίνουν ακόμη δύο με τρεις μεταγραφές. Παράλληλα, η ΠΑΕ επισημοποίησε την απόκτηση του Σταμάτη Καλαμιώτη, ενώ ανακοίνωσε και το εβδομαδιαίο πρόγραμμα των προπονήσεων.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Καλλιθέα:

«Ολοκληρώθηκε ακόμη μία μεταγραφή για την Καλλιθέα, με την προσθήκη στο ρόστερ του Σταμάτη Καλαμιώτη. Ο 23χρονος στόπερ, ο οποίος για τα επόμενα δύο χρόνια θα φοράει τα χρώματα της Καλλιθέας, έχει εμπειρία στην κατηγορία και έχει αγωνισθεί στην ΑΕΚ, την Νίκη Βόλου και τον Θρασύβουλο.

Στην πρωινή προπόνηση στο Δημοτικό Στάδιο Καλλιθέας παραβρέθηκε ο κ. Νίκος Σαλευρής, όπου μίλησε στους ποδοσφαιριστές και τους είπε ότι ο στόχος της Καλλιθέας είναι να διεκδικήσει την άνοδο και ότι σύμφωνα με τον μεταγραφικό σχεδιασμό, θα πραγματοποιηθούν ακόμη δύο με τρεις μεταγραφές, με σκοπό να ενισχυθεί η δυναμικότητα της ομάδας μας και να υπάρξει πληρότητα σε όλες τις γραμμές.

Την εβδομάδα αυτή το πρόγραμμα περιλαμβάνει καθημερινά διπλές προπονήσεις, σε αντίθεση με την πρώτη εβδομάδα, όπου περιελάμβανε μία προπόνηση την ημέρα, καθώς πραγματοποιήθηκαν και οι απαραίτητες αιματολογικές, καρδιολογικές και εργομετρικές εξετάσεις που υποβλήθηκαν οι ποδοσφαιριστές.

Χθες το απόγευμα πραγματοποιήθηκε συνάντηση των ιατρών και μελών του τεχνικού επιτελείου, όπου αξιολογήθηκαν τα αποτελέσματα των παραπάνω εξετάσεων.

Η ομάδα αύριο και το Σάββατο θα προπονηθεί στο Δημοτικό Στάδιο Καλλιθέας, την Κυριακή οι ποδοσφαιριστές θα έχουν ρεπό και την Δευτέρα το ποδοσφαιρικό τμήμα θα μεταβεί στην Κλεισούρα για το βασικό στάδιο προετοιμασίας. Το πρόγραμμα των προπονήσεων ακολουθεί από χτες και ο D’acol, ο οποίος επέστρεψε στην Αθήνα.

Σήμερα το μεσημέρι πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τον αντιδήμαρχο Καλλιθέας κ. Ψαλιδόπουλο και τον γεωπόνο του Δημοτικού Σταδίου και αποφασίστηκε αφού ο χλοοτάπητας του γηπέδου είναι σε καλή κατάσταση, να πραγματοποιηθούν περαιτέρω έργα βελτίωσης του αρχές Σεπτεμβρίου, όπου και οι καιρικές συνθήκες και οι θερμοκρασίες θα είναι καταλληλότερες».

Last modified onΠέμπτη, 25 Ιούλιος 2013 20:27

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep