Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 67

«Λιγοστές ελπίδες»

Ο Λύσσανδρος Γεωργαμλής ξεκαθαρίζει πως η Καλλιθέα θα κάνει προσπάθεια για τα πλέι οφ, όμως βλέπει και την αλήθεια κατάματα.

Ικανοποιημένος από την απόδοση των ποδοσφαιριστών του ο Λύσσανδρος Γεωργαμλής μοίρασε συγχαρητήρια για τη νίκη επί του Απόλλωνα. Εμεινε πάντως προσγειωμένος σε ό,τι αφορά στο στόχο των πλέι οφ, αναγνωρίζοντας πως οι ελπίδες της Καλλιθέας είναι λιγοστές.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του τεχνικού της Καλλιθέας: «Είναι υποχρέωσή μου να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου γιατί ήταν πολύ καλοί θέλανε το παιχνίδι και τους αξίζουν συγχαρητήρια. Και στα 90 λεπτά και σε στιγμές και σε σημεία ήμασταν η καλύτερη ομάδα. Δεν θέλω να πω κάτι άλλο για το παιχνίδι κοιτάμε τώρα το δύσκολο ματς στην Κατερίνη. Θέλω όμως να πω για τον Απόλλωνα, ότι είναι μια πολύ καλή ομάδα και το ξέρουν όλοι. Από ότι ακούω έχει αλλάξει επίπεδο σε οργάνωση και εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να ανέβει κατηγορία. Εμείς έχουμε το δικό μας στόχο. Κοιτάμε παιχνίδι παιχνίδι και θα κάνουμε την προσπάθεια για τις λιγοστές ελπίδες, που υπάρχουν να μπούμε στα πλέι οφ. Ξέρουμε πάντως ότι είναι πολύ δύσκολο».

Σε ερώτηση για το αν περίμενε τόσο καλή την Καλλιθέα κι αν τη χάρηκε σήμερα, ο Λύσσανδρος Γεωργαμλής, τόνισε: «Εχουμε καλό υλικό και με τις καλές ομάδες έχουμε παίξει καλά με ελάχιστες εξαιρέσεις. Τα παιδιά έχουν μεγάλο κίνητρο και ειδικά όταν παίζεις με μεγάλες ομάδες αγωνίζεσαι καλύτερα».

Σε ερώτηση του FL News για το αν η Καλλιθέα στοχεύει στο εξάποντο στα επόμενα δύο ματς με Πιερικό και Ηρακλή, ώστε να αρχίσει να ονειρεύεται πλέι οφ, ο κ. Γεωργαμλής μας είπε: «Μπορεί να πάρουμε τα επόμενα δύο και να χάσουμε τα άλλα, ή το αντίθετο να χάσουμε αυτά και να πάρουμε τα άλλα πέντε. Δεν λέει τίποτα... Παιχνίδι παιχνίδι».

Τους παίκτες της Καλλιθέας εκπροσώπησε ο Γιάννης Κατσικογιάννης: «Πιστεύω ότι η νίκη είναι δίκαιη για την ομάδα μας. Ημασταν αποφασισμένοι και δώσαμε τον καλύτερο εαυτό μας απέναντι σε μία ομάδα, που είναι δίκαια εκεί που είναι. Ξεκινήσαμε πολύ καλά, κάναμε ένα καταπληκτικό 25λεπτο, μετά όμως για έναν αδικαιολόγητο λόγο γυρίσαμε πίσω Ο Απόλλων μας πίεσε μέχρι να βάλει το γκολ. Στη συνέχεια όμως ήμασταν καλύτεροι και με τη βοήθεια της τύχης βάλαμε το γκολ και πήραμε τη νίκη. Τώρα έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι στον Πιερικό. Δεν έχουμε φοβηθούμε τίποτα, η Καλλιθέα παίζει για την ιστορία και τη φανάλα της. Καλή συνέχεια στον Απόλλωνα».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep