Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 64

«Για την ιστορία μας»

Η Καλλιθέα θα τα δώσει όλα για το τρίποντο σε βάρος του Απόλλωνα.

Έτοιμη να υποχρεώσει τον πρωτοπόρο σε ήττα εμφανίζεται η Καλλιθέα. Οι «κυανόλευκοι» επικράτησαν (2-1) του Εργοτέλη, απέσπασαν ισοπαλία (0-0) στα Ψαχνά και θέλουν να διευρύνουν το σερί και να το συνδυάσουν με τρίποντο στο αθηναϊκό ντέρμπι. Μάλιστα, το μέλος του ΔΣ της ΠΑΕ, Δημήτρης Βουδούρης σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της Καλλιθέας ανέφερε: «Το Σάββατο το απόγευμα η ομάδα μας δίνει κρίσιμο αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης. Εκείνο που πρέπει όλοι να γνωρίζουν είναι ότι θα τιμήσουμε για μια ακόμη φορά την ιστορία της ομάδας μας. Θα αγωνιστούμε για τη νίκη και μόνο για την νίκη.

Ελπίζουμε να γίνει ένας ωραίος αγώνας από τον οποίο δεν πρέπει να λείψει κανείς. Η Καλλιθέα θα αποδείξει στο γήπεδο την αξία της. Καλούμε το φίλαθλο κόσμο της Καλλιθέας να υποστηρίξει τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών μας».

Στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας θα βρίσκονται εκ νέου οι Ατματσίδης, Μουσταφίδης που επιστρέφουν από τιμωρία. Εκτός έμεινε ο Σεμπέκος.

Η αποστολή: Μιχελής, Κατσούλης, Ρουσάκης, Ατματσίδης, Μουσταφίδης, Χατζόπουλος, Ντακόλ, Φαγιέ, Πίκολο, Κατσικογιάννης, Βιγιαρέχο, Τρεκαρίτσι, Αρβανίτης, Χριστοφιλέας, Φουτσίνι, Σταύρου, Μαρουκάκης, Ματσούκας, Σίλβα, Δρόσος.

Το πρωί της Παρασκευής (19/04) αντιπροσωπεία των ποδοσφαιριστών μοίρασαν εισιτήρια στα σχολεία της περιοχής.

Last modified onΠαρασκευή, 19 Απρίλιος 2013 17:51

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep