Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Επιστροφή στο πρωτάθλημα

Ο Γιάννης Παπακώστας δεν θα έχει στη διάθεση του τον Βιγιαρέχο, αλλά τουλάχιστον οι ποδοσφαιριστές της Καλλιθέας γλίτωσαν την ταλαιπωρία των ταξιδιών, αφού έχουν μείνει στην Θεσσαλονίκη. Ο Γιάννης Παπακώστας δεν θα έχει στη διάθεση του τον Βιγιαρέχο, αλλά τουλάχιστον οι ποδοσφαιριστές της Καλλιθέας γλίτωσαν την ταλαιπωρία των ταξιδιών, αφού έχουν μείνει στην Θεσσαλονίκη.

Στην Καλλιθέα θέλουν να κλείσουν τον κύκλο του κυπέλλου Ελλάδος χωρίς να τους επηρεάσει η ήττα με 6-0 από τον ΠΑΟΚ.

Το μυαλό στο ματς της Κυριακής με την Καλλιθέα έχουν πλέον στην Καλλιθέα και παρότι έμειναν στην βόρεια Ελλάδα δεν θέλουν να «κολλήσει» το μυαλό τους και στην ήττα από τον ΠΑΟΚ. Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας δεν επέστρεψαν στην βάση τους για να μην υποστούν ταλαιπωρία και οι ενδιάμεσες ημέρες θα κυλήσουν με προπονήσεις στην Θεσσαλονίκη και την Καβάλα, όπου θα μείνει η ομάδα πριν την αναμέτρηση για το πρωτάθλημα.

Ο προπονητής της ομάδας Γιάννης Παπακώστας δεν θα έχει στη διάθεση του για το ματς με την Καβάλα τον Βιγιαρέχο που αποβλήθηκε στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ και θα λείψει από την άμυνα της ομάδας.

Αυτό είναι και το μοναδικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει ενόψει της αναμέτρησης με την Καβάλα, η οποία όπως είχε τονίσει μετά τη νίκη επί της Καλλονής θα έχει πολλαπλή σημασία, αφού θα βάλει την ομάδα σε πιο υψηλούς στόχους αν πάρουν θετικό αποτέλεσμα.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep