Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Η αποβολή μας αποτελείωσε»

Καλό μάθημα για την Καλλιθέα χαρακτήρισε ο Γιάννης Παπακώστας το 6-0 από τον ΠΑΟΚ.

Ο τεχνικός της αθηναϊκής ομάδας μετά τον διασυρμό (6-0) στην Τούμπα ανέφερε: «Δεν καταφέραμε να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις. Δεχθήκαμε στις πρώτες φάσεις γκολ, αυτή η εξέλιξη μας έβγαλε από το παιχνίδι και η αποβολή μας αποτελείωσε. Στο δεύτερο μέρος μπήκαμε πιο δυνατά, αλλά ήταν δύσκολο για εμάς. Ο ΠΑΟΚ έπιασε ένα πολύ δυνατό ρυθμό. Ίσως να μπορούσαμε να τον «παγώσουμε», αλλά δεν το καταφέραμε. Δεν μπορούμε να κάνουμε κριτική στην ομάδα μας, υπάρχει απέραντη εμπιστοσύνη στους ποδοσφαιριστές μας που είχαν ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα τον τελευταίο μήνα.

Το σημερινό ήταν ένα καλό μάθημα. Ελπίζω να σηκώσουμε το κεφάλι, καθώς έχουμε μπροστά ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με την Καβάλα. Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ για την πειστική εμφάνιση και την αποτελεσματικότητα που είχε. Όταν παίζεις σε μία τέτοια έδρα με ένα τόσο μεγάλο αντίπαλο, όλα είναι πιθανά. Ακόμη και αυτό που έγινε σήμερα».

Για τη διαφορά του ΠΑΟΚ σε σχέση με το ματς στο «Ελ Πάσο» είπε: «Και στο πρώτο ματς ο ΠΑΟΚ ήταν καλός, αλλά εμείς ανταποκριθήκαμε περισσότερο στις ανάγκες εκείνου του αγώνα και πετύχαμε δύο γκολ μετά το 75΄. Σήμερα ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος, σε καλύτερο αγωνιστικό χώρο και επέβαλλε τον ρυθμό του».

Last modified onΠέμπτη, 24 Ιανουάριος 2013 22:22

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep