Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Δώσαμε… απλά ενδιαφέρον»

Ο προπονητής της Καλλιθέας, Γιάννης Παπακώστας σημείωσε ότι το Κύπελλο έρχεται σε δεύτερη μοίρα.

Μία ημέρα μετά τη νίκη (2-0) απέναντι στον ΠΑΟΚ ο τεχνικός των «κυανόλευκων» μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Sentra FM 103,3» και υποστήριξε ότι αυτό που ενδιαφέρει την ομάδα του είναι το πρωτάθλημα. Μεταξύ άλλων ανέφερε:

«Μας αδικεί η βαθμολογική θέση στην football league, ο θεσμός του Κυπέλλου θεωρώ πως θα μας δώσει ψυχολογική ώθηση για να προσπαθήσουμε για το πρωτάθλημα. Ο ΠΑΟΚ ήταν πολύ καλός σε σχέση με κάποια άλλα παιχνίδια, σε ένα κακό γήπεδο, έτυχε να είναι πάρα πολύ καλός.

Εμείς παίξαμε λίγο περισσότερο αμυντικά, προσπαθούσαμε να δούμε τι διάθεση έχει ο ΠΑΟΚ. Παραμείναμε στο μισό, δεν μπορέσαμε να δημιουργήσουμε φάσεις στο πρώτο. Στο 2ο λέμε ή 0-0 ή χάνεις και συνεχίζουμε, βάλαμε έναν δεύτερο επιθετικό, προσπαθήσαμε να κάνουμε κάτι γιατί κάποια στιγμή θα το τρώγαμε. Μας κάθεται η φάση με το πρώτο γκολ και περιμέναμε ο ΠΑΟΚ να βγει μπροστά όπως και έγινε.
Οι άνθρωποι της Καλλιθέας είναι σωστοί απέναντί μου, το θέμα είναι φέτος μήπως μπορέσουμε να κάνουμε κάτι παραπάνω. Οι αποστάσεις σε σχέση με τον ΠΑΟΚ είναι μεγάλες. Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε. Δώσαμε ένα τόνο ενδιαφέροντος στο παιχνίδι.

Για τον Ματθαίο Μαρουκάκη, υπογράμμισε: «Είναι 22 χρονών, επιθετικός, πρέπει να τον βοηθήσουμε και να βοηθήσει και ο ίδιος τον εαυτό του για να διακριθεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Υπερβάλλανε τα παιδιά, δώσανε τον καλύτερό τους εαυτό, ήταν μαχητές. Η ομάδα αποκτάει ψυχολογία με αυτά τα παιχνίδια και είναι καλό για το πρωτάθλημα.

Μαρουκάκης: «Μπορούσαμε και τρίτο»

Ο Ματθαίος Μαρουκάκης, ο οποίος κέρδισε το πέναλτι και σκόραρε μία φορά τόνισε: «Είναι πολλά τα συναισθήματά μου. Κάθε παίκτης, όποτε μπαίνει να αγωνιστεί προσπαθεί για το καλύτερο. Όταν όμως σε ένα τέτοιο παιχνίδι, ένας πιτσιρικάς όπως εγώ, κερδίζει πέναλτι και πετυχαίνει ένα γκολ έχει πολλά συναισθήματα. Είχαμε τρομερή αμυντική λειτουργία και κρατήσαμε το μηδέν. Μάλιστα στην κόντρα επίθεση θα μπορούσαμε να έχουμε βάλει και τρίτο γκολ».

Για τις ευκαιρίες που παίρνουν νεαροί ποδοσφαιριστές, εκθείασε τον ΠΑΟΚ: «Όταν μας δίνονται τέτοιες ευκαιρίες, πρέπει όλοι να προσπαθούμε να τις εκμεταλλευόμαστε. Ο ΠΑΟΚ κάνει φοβερή δουλειά σε αυτό το κομμάτι και έχει πολλούς και καλούς νεαρούς ποδοσφαιριστές».

Last modified onΠαρασκευή, 11 Ιανουάριος 2013 13:32

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep