Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Παπακώστας: «Μπορούσαμε τρίτο...»

Ο τεχνικός της Καλλιθέας ναι μεν χαμήλωσε τη μπάλα μετά τη νίκη επί του ΠΑΟΚ, αλλά τόνισε ότι η ομάδα του θα μπορούσε να σημειώσει και τρίτο γκολ κόντρα στους Θεσσαλονικείς.

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου: «Σήμεραήταν το πρώτο μέρος. Δεν μας χωρίζει μόνο μία κατηγορία, είναι πολλά που μας χωρίζουν με τον ΠΑΟΚ. Στο πρώτο μέρος ο ΠΑΟΚ είχε την υπεροχή, αλλά εμείς ήμασταν οργανωμένοι τακτικά και μας ξεφεύγει η φάση του 37’. Το λάθος μας στο πρώτο μέρος ήταν ότι δεν κρατήσαμε τη μπάλα περισσότερο στα πόδια μας. Στο δεύτερο μέρος μπήκε και δεύτερος επιθετικός.

Ξέραμε ότι θα έχουμε προβλήματα, όπως και έγινε με τα δοκάρια που είχε ο ΠΑΟΚ. Η είσοδος του Μαρουκάκη βοήθησε πολύ την ομάδα, κάναμε δύο πολύ ωραία γκολ και θα μπορούσαμε και ένα τρίτο, αφού γλιτώσαμε από τα δοκάρια. Οι παίκτες μου είχαν μαχητικότητα, η ομάδα έχει μεγάλες δυνατότητες. Το πρωτάθλημα είναι αυτό που μας ενδιαφέρει και εκεί πρέπει να συγκεντρωθούμε. Η ρεβάνς θα γίνει πολύ μετά. Θα ασχοληθούμε όταν πρέπει, προς το παρόν κοιτάμε το πρωτάθλημα. Να χαμηλώσουμε τους τόνους, να πανηγυρίσουμε απόψε κα να αφοσιωθούμε στο ματς της Δευτέρας».

Last modified onΠέμπτη, 10 Ιανουάριος 2013 23:27

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep