Χωρίς ιδιαίτερο... παρελθόν

Ελάχιστες οι κόντρες από το παρελθόν ανάμεσα στις ομάδες που θα βρεθούν αντιμέτωπες για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β' Εθνικής. Ελάχιστες οι κόντρες από το παρελθόν ανάμεσα στις ομάδες που θα βρεθούν αντιμέτωπες για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β' Εθνικής.

Λίγες οι αναμετρήσεις από τα προηγούμενα χρόνια ανάμεσα στις ομάδες που θα συναντηθούν για την 4η αγωνιστική της Football League.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΑΝΤΟΛΗΣ

Δεν τους λες και λίγους, αλλά η «συγκομιδή» των ιστορικών στοιχείων για τους αγώνες της 4ης αγωνιστικής σε σχέση με τις προηγούμενες είναι συγκριτικά πενιχρή. Στον Νότο, μονάχα το ζευγάρι Πανηλειακός-Χανιά έχει να μας δώσει τροφή για συζήτηση, καθώς σε επίπεδο Β’ Εθνικής οι Ηλείοι δεν έχουν γνωρίσει την ήττα, αλλά όσες φορές αντιμετώπισαν τους Χανιώτες σε χαμηλότερη κατηγορία, έβρισκαν πάντοτε δυσκολίες. Στο «Ελ Πάσο», η Καλλιθέα έχει ένα μικρό προβάδισμα κόντρα στον Απόλλωνα. Ανηφορίζοντας στην Λάρισα, διαπιστώνουμε ότι η ΑΕΛ όταν έχει αντίπαλο τον Πιερικό δεν φείδεται στην επίτευξη τερμάτων, ενώ στον Εύοσμο το ισορροπημένο σκηνικό των αποτελεσμάτων δεν μας δίνει την δυνατότητα να δώσουμε προγνωστικά…

ΝΟΤΙΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

ΕΠΙΣΚΟΠΗ - ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ

Β’ΕΘΝΙΚΗ (0-1-0,ΤΕΡΜΑΤΑ 2-2)

ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ-ΧΑΝΙΑ

Β’ΕΘΝΙΚΗ (3-3-0,ΤΕΡΜΑΤΑ 9-5)

Γ’ΕΘΝΙΚΗ (1-2-2,ΤΕΡΜΑΤΑ 2-3)

ΚΑΛΛΙΘΕΑ-ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

Β’ΕΘΝΙΚΗ (3-1-1,ΤΕΡΜΑΤΑ 6-4)

ΒΟΡΕΙΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

ΛΑΡΙΣΑ-ΠΙΕΡΙΚΟΣ

Α’ΕΘΝΙΚΗ (3-0-0,ΤΕΡΜΑΤΑ 12-5)

Β’ΕΘΝΙΚΗ (2-2-0,ΤΕΡΜΑΤΑ 9-4)

ΦΩΚΙΚΟΣ - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

Γ’ΕΘΝΙΚΗ (0-0-1,ΤΕΡΜΑΤΑ 0-2)

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΗΡ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ

Β’ΕΘΝΙΚΗ (3-4-1,ΤΕΡΜΑΤΑ 9-3)

Γ’ΕΘΝΙΚΗ (1-1-2,ΤΕΡΜΑΤΑ 3-5)

ΑΠΟΛΛΩΝ 1926-ΤΥΡΝΑΒΟΣ

Β’ΕΘΝΙΚΗ (0-1-0,ΤΕΡΜΑΤΑ 1-1)

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ-ΗΡΑΚΛΗΣ

Β’ΕΘΝΙΚΗ (1-1-0,ΤΕΡΜΑΤΑ 3-2)

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep