200 ματς ο Γιαζιτζόγλου

Ο Λευτέρης Ιντζόγλου έχει πλέον 220 ματς σε Β' και Γ΄ Εθνική, ενώ μετά από πολύ καιρό σκόραραν οι Ζορμπάς και Σκάρος. Ο Λευτέρης Ιντζόγλου έχει πλέον 220 ματς σε Β' και Γ΄ Εθνική, ενώ μετά από πολύ καιρό σκόραραν οι Ζορμπάς και Σκάρος.

Ο 30χρονος αμυντικός του Αιγινιακού στην έβδομη σεζόν του στην Β' Εθνική έχει φτάσει πλέον τις 200 συμμετοχές. 

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΑΝΤΟΛΗΣ 

Πάνω από ένα χρόνο είχε να ηττηθεί εκτός ο Ηρακλής Ψαχνών σε ματς που είχε σκοράρει, ενώ αυτή ήταν η πρώτη ήττα του μακριά από τα Ψαχνά σε αγώνα κατάταξης. Ο Λευτέρης Ιντζόγλου συμπλήρωσε 220 συμμετοχές σε Β' και Γ' Εθνική, ενώ ο Ολυμπιακός Βόλου σημείωσε την τρίτη διαδοχική του νίκη επί του Ηρακλή μακριά από την έδρα του. 

3

συνεχόμενες νίκες και μάλιστα με το ίδιο αποτέλεσμα (1-0) έχει ο Ολυμπιακός Βόλου στις επισκέψεις του στο Καυταντζόγλειο, αφού ως τότε αγνοούσε την σημασία τους! Το παράδοξο είναι ότι οι νίκες αυτές είναι και όλες οι αναμετρήσεις του κόντρα στον Ηρακλή στο πλαίσιο της Β’, ενώ για το αντίστοιχο της Α’ σε 9 παιχνίδια οι νίκες του «Γηραιού» είναι 7. Έχουν επίσης σημειωθεί και 2 ισοπαλίες με συνολικά τέρματα 16-2. Γενικά οι Βολιώτες είναι αήττητοι από τους Θεσσαλονικείς στους τελευταίους 8 αγώνες ανεξαρτήτως έδρας!

 

Πρώτη ήττα εκτός έδρας στους αγώνες κατάταξης για τον Ηρακλή Ψαχνών και πρώτη ήττα σε αγώνα που σκόραρε μακριά από την Εύβοια σε όλη την περίοδο. Τελευταία φορά που ξανασυνέβη ήταν στις 31/3/2013, όταν έχανε στα Μέγαρα από τον Βύζαντα με 2-1.

Το 3-0 των Χανίων μέσα στο Αιγίνιο ήταν ασφαλώς η μεγαλύτερη νίκη των «κυανόλευκων» την φετινή χρονιά και η πρώτη φορά που σημειώνουν τρία τέρματα εκτός έδρας. Ανάλογο αποτέλεσμα είχε επιτύχει πέρυσι ο ΑΟΧ στην έδρα της Επισκοπής (25/3/2013). 4/4 νίκες ως γηπεδούχος μετρά η Νίκη Βόλου απέναντι στον Φωστήρα μετά και το προχθεσινό 2-0. Τα τέρματα είναι 8-2.

220

τα παιχνίδια σε Β’ και Γ’ Εθνική για τον Λευτέρη Ιντζόγλου του Ηρακλή Θεσσαλονίκης, που ξεκίνησε από τον Βύζαντα παίζοντας για 4 χρόνια, μετά έκανε το μεγάλο άλμα όντας παίκτης της ΑΕΚ το 2010-11, χωρίς όμως συμμετοχή. Φεύγοντας από την Ένωση, ο Κορυδαλλιώτης μέσος «εγκαταστάθηκε» στην Μακεδονία, με τον Ηρακλή να είναι ήδη ο τρίτος του προορισμός μετά τον Πιερικό και την Δόξα. Πρώτο παιχνίδι στις 25/9/2005 (Αχαρναϊκός-Βύζας 1-0).

 

200

ματς ματς έχει πλέον στην Β’ και ο Παναγιώτης Γιατζιτζόγλου του Αιγινιακού, έχοντας δείξει μια αξιολογότατη συνέπεια συνεχομένων παρουσιών. Ο άλλοτε άσσος του Πιερικού για 8 χρόνια (τα δύο πρώτα στην Γ’) αφού πρωτοαγωνίστηκε στις 22/10/2007 (Καλλιθέα-Πιερικός 1-0), συνεχίζει στον γειτονικό Αιγινιακό (7η στην σειρά χρονιά στην κατηγορία).

«80άρης»

στην Β’ Εθνική είναι από προχθές και ο Νίκος Σουλίδης. Ο επιθετικός της Νίκης Βόλου πήρε την πρώτη γεύση από την κατηγορία με τα χρώματα του Πανσερραϊκού εναντίον (!) της τωρινής του ομάδας στην νίκη των λιονταριών μέσα στον Βόλο με 2-0 (4/2/2007).

 

Την χαρά του πρώτου του τέρματος εν Ελλάδι γεύθηκε στο Νίκη-Φωστήρας 2-0 ο Μπρούνο Πινέιρο στην 18η συμμετοχή του στο πρωτάθλημα. Μάλιστα ο Πορτογάλος γίνεται ο πρώτος από την χώρα του που σκοράρει με τα «κυανόλευκα», καθώς οι δύο προηγούμενοι που είχαν αγωνιστεί με την Νίκη το 2006-07 (Μπραντάο, Βούζελα) δεν είχαν «βρει δίχτυα».

Στο ίδιο παιχνίδι πρωτοεμφανίστηκε και ο Δημήτρης Ταΐρης, ο 25χρονος τερματοφύλακας, που έχει μόλις άλλη μία συμμετοχή στην Β’ από… πρόπερυσι με την φανέλλα του Πανθρακικού.

Πρώτο τέρμα φέτος και για τον Κώστα Σκάρο των Χανίων, που φαίνεται να είχε ξεχάσει πώς είναι να σκοράρεις στα γήπεδα της Β’ , αφού η τελευταία φορά που το πέτυχε ήταν στις 4/4/11 στο Εθνικός Πειραιώς-Εθνικός Αστέρας 0-2.

Σχεδόν τα ίδια και για τον Παναγιώτη Ζορμπά της Κέρκυρας, που είχε σκοράρει το προηγούμενο τέρμα του με την φανέλλα του ΟΦΗ στις 16/12/2010 στο 4-1 των Κρητών επί της Ηλιούπολης.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep