Από το Αιγάλεω του 1987

  • Written by Γιάννης Σάντολης
  • Published in Ιστορία
  • 0 comments

Η τελευταία ομάδα που κατέβηκε με δέκα στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής ήταν το Αιγάλεω τη σεζόν 1986-87 στην αναμέτρηση με τον Μακεδονικό στη Νέα Ευκαρπία.

Η Γλυφάδα το Σάββατο (04/01) δεν κατάφερε να συμπληρώσει ενδεκάδα για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό Βόλου και παρατάχθηκε με δέκα ποδοσφαιριστές στην σέντρα. Ο Κανονισμός Αγώνων Ποδοσφαίρου προβλέπει πως μπορεί να ξεκινήσει αναμέτρηση μέχρι και με εννέα ποδοσφαιριστές, ενώ δεν μπορεί να συνεχιστεί αν μείνουν έξι στο γήπεδο. Η Γλυφάδα τελείωσε το ματς με εννέα, αλλά αυτό δεν συνέβη για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής.

Παρόμοια προβλήματα αντιμετώπιζε το Αιγάλεω τη σεζόν 1986-87, όταν δεν μπορούσε να συμπληρώσει ενδεκάδα και κατέβηκε σε αρκετές αναμετρήσεις με δέκα ποδοσφαιριστές. Μάλιστα αποτελούσε είδηση πως η ομάδα συμπλήρωσε ενδεκάδα μετά από αρκετό καιρό και αφού είχαν συνηθίσει να παίζουν με ποδοσφαιριστή λιγότερο, επικράτησαν της Καβάλας με 2-0 παρότι η ομάδα της Μακεδονίας ήταν στη μέση της βαθμολογίας.

Η τελευταία αναμέτρηση που αγωνίστηκε με δέκα παίκτες ήταν για την 31η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β' Εθνικής με αντίπαλο τον Μακεδονικό στο γήπεδο της Νέας Ευκαρπίας, όπου ηττήθηκε με 2-0.

Media

Last modified onΔευτέρα, 06 Ιανουάριος 2014 16:58

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep