Τελεσίγραφο στη Σπάρτη

Χωρίς προπόνηση μετά το ματς με τον Βόλο η Σπάρτη. Προθεσμία των παικτών για πληρωμές ως το τέλος της εβδομάδας.

Στα Περιβόλια απέναντι στον Πλατανιά δοκιμάζεται την Τετάρτη (27/03) η Σπάρτη, αλλά αυτό θα γίνει υπό τις χειρότερες δυνατές συνθήκες. Το οικονομικό πρόβλημα είναι πιο έντονο από ποτέ στους Λάκωνες και, μάλιστα, το ρεπορτάζ του FL News αναφέρει ότι προπόνηση δεν έχει γίνει μετά τον αγώνα με τον Βόλο!

Η αποστολή αναχώρησε το απόγευμα της Τρίτης (26/03) ακτοπλοϊκώς για την Κρήτη, όμως προηγουμένως ήταν αβέβαιο αν οι ποδοσφαιριστές θα δέχονταν να επιβιβαστούν στο πλοίο. Παρότι πληρωμές δεν έγιναν, εν τέλει οι «κυανέρυθροι» ταξίδεψαν με 16 διαθέσιμους. Σύμφωνα με πληροφορίες του FL News, οι ποδοσφαιριστές έχουν δώσει διορία ως το τέλος της εβδομάδας για να δουν το χρώμα του χρήματος, διαφορετικά είναι διατεθειμένοι να μην κατέβουν σε άλλο αγώνα.

Η Σπάρτη βρίσκεται στη 15η θέση με 18 πόντους, αλλά 31 ημέρες μετά το ματς με τον Εργοτέλη, οπότε χρησιμοποιήθηκαν πέντε αλλοδαποί ταυτόχρονα, απόφαση για την ένσταση των Κρητικών δεν έχει ανακοινωθεί. Όλα αυτά ενώ οι δύο ομάδες είχαν καταθέσει τα υπομνήματά τους από τις 8 Μαρτίου.

Last modified onΠέμπτη, 11 Απρίλιος 2019 02:26

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep