Ούτε στο τοπικό...

Η Σπάρτη ανακοίνωσε την πρόσληψη Κλάδη και εκ των υστέρων διαπίστωσε ότι δεν είναι κάτοχος UEFA Pro!

Μία ακόμα πρωτοτυπία για τη φετινή Σπάρτη. Η ομάδα της Λακωνίας έγινε η πρώτη της Football League που ανακοινώνει προπονητή χωρίς να γνωρίζει (!) αν είναι κάτοχος UEFA Pro, με αποτέλεσμα η όποια συμφωνία να πηγαίνει περίπατο! Έτσι, δυστυχώς για τους «κυανέρυθρους», καταγράφηκε μία ακόμα γκάφα που δύσκολα συναντά κανείς ακόμα και στις τοπικές κατηγορίες.

Την Παρασκευή (15/03) η ΠΑΕ ανακοίνωσε μέσω Facebook (επίσημος ιστότοπος δεν υφίσταται) την πρόσληψη του Κώστα Κλάδη, αλλά το πρωί του Σαββάτου (16/03) η αποστολή αναχώρησε για τον Βόλο με τον υπηρεσιακό Παναγιώτη Αποστολάκο στο πούλμαν. Όπως έγινε γνωστό, μία από τις αιτίες που «πάγωσαν» την περίπτωσή του ήταν ότι οι διοικούντες την ΠΑΕ... διαπίστωσαν ότι ο συγκεκριμένος δεν έχει στην κατοχή του το απαιτούμενο για την κατηγορία δίπλωμα. Και προκαλεί πολλά ερωτήματα πώς δόθηκε η εντολή να επισημοποιηθεί η συμφωνία μαζί του.

Φυσικά με όσα έχουν διαδραματιστεί στη Σπάρτη, δεν αποκλείεται το όνομα του Κλάδη να επανέλθει στο προσκήνιο. Για να είναι, βέβαια, νομότυπη η ΠΑΕ θα πρέπει να συμφωνήσει και με διπλωματούχο τεχνικό. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ανακοίνωση για ματαίωση συμφωνίας δεν έχει εκδοθεί, όμως ο Κλάδης προς το παρόν τουλάχιστον είναι στον πάγκο του Αχαρναϊκού.

Last modified onΣάββατο, 16 Μάρτιος 2019 16:44

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep