Χωρίς προπόνηση και προπονητή!

Η Σπάρτη υποδέχεται τον Ηρακλή χωρίς προπόνηση και με υπηρεσιακό τον Παναγιώτη Αποστολάκο.

Οι τραγελαφικές καταστάσεις συνεχίζονται στη Σπάρτη. Οι «κυανέρυθροι» μόνο ενωμένοι δεν είναι και με όσα διαδραματίζονται στις τάξεις τους ο υποβιβασμός δείχνει να αποτελεί τη μόνη οδό... λύτρωσης. Με δεδομένη την αφαίρεση συνολικά τεσσάρων βαθμών για την ταυτόχρονη χρησιμοποίηση πέντε ξένων απέναντι στον Εργοτέλη, το ματς της Κυριακής (10/03) με τον Ηρακλή θα έπρεπε να έχει πάρει χαρακτήρα τελικού.

Ωστόσο, οι Λάκωνες όχι μόνο θα παραταχθούν χωρίς προπονητή, αλλά και χωρίς μία προπόνηση! Ο Γιώργος Μπένος, όπως αναμενόταν αποτέλεσε παρελθόν και ρόλο υπηρεσιακού θα έχει ο Παναγιώτης Αποστολάκος. Ο 55χρονος αποχώρησε έπειτα από δύο ματς στο τιμόνι και δύο ήττες, αλλά ακολούθησε και αυτός τον δρόμο των Κριστόφ Βαζέχα, Αντρέι Τσερνίσοφ, Μαρίνου Σατσιά.

Οι πληροφορίες, μάλιστα, αναφέρουν ότι προπόνηση δεν έγινε, ούτε την Παρασκευή (08/03), ούτε το Σάββατο (09/03), ως αποτέλεσμα της διαμάχης που έχει ξεσπάσει μεταξύ του Δημήτρη Βουδούρη και του υποψήφιου αγοραστή. Όπως ήταν επόμενο αποστολή δεν ανακοινώθηκε για την εντός έδρας αναμέτρηση με τον Ηρακλή την Κυριακή (10/03, 15:00).

Last modified onΠέμπτη, 11 Απρίλιος 2019 02:24

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep