Γιόρτασε 115 χρόνια ζωής

Ο Ηρακλής συμπλήρωσε 115 χρόνια ζωής και το ποδοσφαιρικό τμήμα γιόρτασε τα γενέθλια με κάθε επισημότητα.

Ημέρα γενεθλίων η 29η Νοεμβρίου για τον Ηρακλή και την Τετάρτη (29/11) στις εγκαταστάσεις της Μίκρας πραγματοποιήθηκε εκδήλωση για τα 115 χρόνια ζωής των Κυανόλευκων. Όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ:

«Ημέρα ξεχωριστή η σημερινή για τον ΗΡΑΚΛΗ, ημέρα γενεθλίων για τον ΗΜΙΘΕΟ που γιορτάζει 115 χρόνια Ιστορίας και αδιάλειπτης προσφοράς στον αθλητισμό, την κοινωνία και τους Εθνικούς Αγώνες. 115 χρόνια περηφάνειας για όσους αγαπούν, στηρίζουν κι ακολουθούν πιστά τον ΓΗΡΑΙΟ! Φυσικά, μία τέτοια μέρα δεν θα μπορούσε παρά να γιορταστεί με λαμπρότητα και κάθε επισημότητα!

Έτσι λοιπόν, στα γραφεία της ΠΑΕ στις εγκαταστάσεις της Μίκρας, πραγματοποιήθηκε γιορτή, όπου κόπηκε η γενέθλια τούρτα του ένδοξου Συλλόγου μας, με τα κεράκια να σχηματίζουν τον αριθμό 115, όσα δηλαδή και τα χρόνια παρουσίας του ΗΡΑΚΛΗ στους αθλητικούς και όχι μόνο στίβους. Μάλιστα, την τούρτα έκοψε ο μικρότερος ηλικιακά ποδοσφαιριστής της ομάδας μας, ο Χριστόφορος Δασκαλάκης.

Στην εκδήλωση παρέστη ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, Στράτος Ευγενίου, σύσσωμο το Δ.Σ της ΠΑΕ Π.Ο.Τ ΗΡΑΚΛΗΣ, ο πρώην Πρόεδρος του Γ.Σ ΗΡΑΚΛΗΣ, Φώτης Θέος, οι ποδοσφαιριστές, το προπονητικό επιτελείο, το λοιπό προσωπικό της ομάδας, όπως επίσης και όλοι οι εργαζόμενοι στην ΠΑΕ.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Χρήστος Μωραΐτης, ιδιοκτήτης της αλυσίδας CONDITO, μόνιμου χορηγού τόσο του ποδοσφαιρικού τμήματος όσο και όλων των τμημάτων του ΗΡΑΚΛΗ, καθώς και ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου ATHINA PALACE, Κωνσταντίνος Μπαρμπόπουλος, που κι αυτός συγκαταλέγεται στους φετινούς χορηγούς της ομάδας ποδοσφαίρου.

Σημαντική ήταν και η παρουσία του Γιάννη Λιβαδόπουλου, ιδιοκτήτη της γνωστής αλυσίδας Αρτοποιΐας ALBUS, που μάλιστα έκανε και την όμορφη τούρτα για τα σημερινά 115α γενέθλια του ΗΡΑΚΛΗ.

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, Στράτος Ευγενίου σ’ ένα σύντομο λόγο του τόνισε τη δυναμική που προσφέρει το όνομα ΗΡΑΚΛΗΣ στον αθλητισμό και όχι μόνο και δήλωσε σε όλους τους παρευρισκόμενους ότι παρά τις δυσκολίες που προέρχονται κυρίως απ’ το παρελθόν, ο ΗΡΑΚΛΗΣ θα βρει το δρόμο του και με τη σύμπνοια όλων, σύντομα θα βρεθεί ξανά στη θέση όπου πραγματικά ανήκει.

Με την ευκαιρία, το Δ.Σ της ΠΑΕ Π.Ο.Τ ΗΡΑΚΛΗΣ ευχαριστεί για άλλη μία φορά τον γνωστό “ανώνυμο”, που στη δύσκολη περίοδο που περνά το ποδοσφαιρικό τμήμα, δηλώνει “παρών” με την οικονομική συνδρομή του στην εύρυθμη λειτουργία της ομάδας μας».

Last modified onΤετάρτη, 29 Νοέμβριος 2023 21:14

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep