«Ανθρώπινο λάθος» (vid)

Ο Μαρίνος Σατσιάς ζήτησε συγγνώμη από τους φιλάθλους της Σπάρτης για το λάθος με τον πέμπτο ξένο στην ενδεκάδα.

Σε ανθρώπινο λάθος απέδωσε ο Μαρίνος Σατσιάς την τρίτη αλλαγή της Σπάρτης στο παιχνίδι με τον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο, όπου είχε ως αποτέλεσμα η ομάδα να αγωνιστεί για αρκετά λεπτά με πέντε ξένους, αντί για τέσσερις που προβλέπει ο ΚΑΠ. Ο τεχνικός των Λακώνων μίλησε στη διαδικτυακή εκπομπή «Ενημέρωση τώρα» της Δημοτικής Αγοράς Λακωνίας και τον Λάμπρο Λαμπρόπουλο, δίνοντας τη δική του πλευρά για το λάθος που έγινε, ζητώντας παράλληλα συγγνώμη από τον κόσμο.

«Δυστυχώς μετά από μια καλή εμφάνιση, κι έχουν απογοητευτεί όλοι στην ομάδα, έγινε ένα ανθρώπινο λάθος. Δεν έχουμε καταλάβει ότι κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού έχουμε βάλει πέντε ξένους. Μόλις το αντιληφθήκαμε, τον παίκτη τον αποσύραμε και μείναμε με δέκα. Τα παιδιά και με δέκα το πάλεψαν πολύ και θα μπορούσαμε στο τέλος να πάρουμε το παιχνίδι. Ήμασταν πολύ επικίνδυνοι και δυστυχώς έγινε αυτό για να μείνει η ομάδα εκτεθειμένη», ανέφερε αρχικά.

Για την εντύπωση έλλειψης οργάνωσης στη Σπάρτη που δίνεται στον κόσμο, είπε: «Δεν μπορούμε να πούμε πολλά. Πρέπει να πούμε μια μεγάλη συγγνώμη στον κόσμο, γιατί έχει περάσει πολλά τον τελευταίο καιρό και ήρθε κι αυτό να φέρει περισσότερα προβλήματα. Έχουμε αναλάβει την ευθύνη μας σε μεγάλο βαθμό, όμως δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο. Έγινε ένα μεγάλο λάθος, αλλά πρέπει να στηρίξουν την ομάδα. Να ξέρουν ότι έγινε ένα λάθος ανθρώπινο. Δεν έγινε κάτι άλλο μεμπτό. Δεν θέλω να ακούσω άλλα πράγματα. Δεν θέλω κανένας να νομίζει ότι έγινε σκόπιμα ή για άλλο λόγο».

Για τις παραιτήσεις που ζήτησε ο Πότης Τσιριμπής: «Δεν είναι θέμα παραίτησης. Είναι στη διάθεσή τους. Αν νομίζουν ότι εμείς φταίμε, που έχουμε την ευθύνη μας, και την αναλαμβάνουμε. Αν νομίζουν ότι γι' αυτό το λάθος πρέπει να φύγουμε, να φύγουμε. Σε μια ομάδα όλοι έχουν ευθύνη».

Κλείνοντας σχολίασε: «Δυστυχώς δεν μπορούμε να γυρίσουμε τον χρόνο πίσω και ο πρώτος που θα το έκανε θα ήμουν εγώ. Πρέπει να δούμε πιο ώριμα αυτό που συνέβη. Ήταν ένα τεράστιο λάθος και χρειάζεται ψυχραιμία. Δεν μπορώ να πω κάτι άλλο στον κόσμο της Σπάρτης, γιατί έχω ζητήσει συγγνώμη και δεν μπορώ να μείνω στα λόγια».

Media

Last modified onΚυριακή, 24 Φεβρουάριος 2019 12:35

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep