Προς Γ' Εθνική ο Γιούχτας

Το Αιγάλεω έκανε άλμα για την παραμονή του (1-0) και στέλνει τους Κρητικούς στη Γ' Εθνική.

Από τον Δεκέμβριο είχε να πανηγυρίσει νίκη στο «Σταύρος Μαυροθαλασσίτης» το Αιγάλεω. Μπορεί να καθυστέρησε, αλλά το τρίποντο που πανηγύρισε την Κυριακή (28/04) ήταν «χρυσό». Με το 1-0 σε βάρος του Γιούχτα πήγε στο +5 από την 4η θέση και κράτησε τους Κρητικούς στο -7!

Ο Γιούχτας δεν μπόρεσε να αποσπάσει ούτε την ισοπαλία, οπότε είναι πιθανό να υποβιβαστεί και μαθηματικά την προσεχή αγωνιστική.

Το 1-0 έγινε με σουτ του Μπάμπη στο 26' έπειτα από κακό διώξιμο της άμυνας. Οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι με τον Μπουρσέλη στο 84', αλλά από το 79' έπαιζαν με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Αλεξόπουλου για χτύπημα στον Καρρίκι εκτός φάσης.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΑΙΓΑΛΕΩ - ΓΙΟΥΧΤΑΣ 1-0
Σκόρερ: 26' σουτ Μπάμπης
Δοκάρι: 84' Μπουρσέλης
Κόκκινη: 79' Αλεξόπουλος

ΑΙΓΑΛΕΩ (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Κυρίτσης, Καρρίκι, Παυλάκης, Ζιούλης, Ευαγγέλου, Κωνσταντακόπουλος, Μπάμπης (69' Γαρουφαλιάς), Ναζίμ (61' Ικεότσα), Βάρκας (69' Κολλάς), Νταβιώτης (87' Τάμπας), Μπουλλάρι (61' Σταμένκοβιτς).

ΓΙΟΥΧΤΑΣ (Κώστας Ανυφαντάκης): Πρινιωτάκης, Πολυχρόνης, Τζανής (66' Βρεττός), Κόλα, Κορνιλάκης (77' Λιποράσε), Μπουτσάκης (66' Μπουρσέλης), Λώλης (76' Ροβίθης), Δασκαλάκης, Νοικοκυράκης, Κωστανάσιος (86' Γκίνη), Αλεξόπουλος.

Διαιτητής: Σταυρουλάκης (Ρεθύμνου)
Βοηθοί: Μπάλας (Τρικάλων), Πλακάς (Δυτ. Αττικής)

Last modified onΚυριακή, 28 Απρίλιος 2024 18:11

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep