«Θα παραμείνουμε ζωντανοί»

Ο Μαρίνος Σατσιάς έκανε λόγο για... σημαντικό βαθμό στον αγώνα με τον Εργοτέλη.

[googlead][/googlead]

Καμία αναφορά στη χρησιμοποίηση μόλις έξι Ελλήνων στην ενδεκάδα του αγώνα με τον Εργοτέλη δεν έγινε στη συνέντευξη Τύπου του Μαρίνου Σατσιά (καθόλη τη διάρκεια του αγώνα έπρεπε να παίζουν επτά, κάτι που σημαίνει ότι οι Λάκωνες χάνουν το ματς στα χαρτιά). Ο τεχνικός της Σπάρτης έκανε λόγο για σημαντικό βαθμό μετά το 1-1 στο Παγκρήτιο:

«Ευχαριστώ τον Εργοτέλη για την φιλοξενία και τον φίλο μου Νίκκι Παπαβασιλείου. Ο Εργοτέλης έχει πολύ καλή ομάδα που χαίρεσαι να την βλέπεις. Προσπαθήσαμε παρά τις δυσκολίες του αγώνα. Δουλέψαμε πολύ στο αμυντικό κομμάτι και καταφέραμε να πάρουμε ένα σημαντικό βαθμό που μας δίνει ώθηση και ψυχολογία για την συνέχεια. Πιστεύω πως αν συνεχίσουμε με το ίδιο πάθος και ζήλο θα παραμείνουμε ζωντανοί».

Όταν ρωτήθηκε για την οπισθοχώρηση της ομάδας του μετά το 25', ανέφερε: «Ήταν θέμα πίεσης του Εργοτέλη το γεγονός ότι οπισθοχωρήσαμε. Σε αυτό το διάστημα μάλιστα ο Εργοτέλης είχε και 2-3 καλές ευκαιρίες για να καθαρίσει το ματς. Ξέραμε την δυσκολία και προσπαθήσαμε να βγούμε στην κόντρα επίθεση και μετά το 80’ ήταν πιο εύκολο για εμάς».

Last modified onΣάββατο, 23 Φεβρουάριος 2019 18:31

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep