«Δεν θα πάρει σεντ ο Μπουτσάκης»

Η άμεση αποδέσμευση του Γιάννη Μπουτσάκη από τον Εργοτέλη ζητήθηκε τη Δευτέρα (26/09) στην ΠΕΕΟΔ της ΕΠΟ.

Η έως και τη Δευτέρα (26/09) μη δήλωση παραίτησης του Εργοτέλη από το πρωτάθλημα της Super League 2 κρατούσε εγκλωβισμένους όσους ποδοσφαιριστές δεσμεύονταν με συμβόλαιο. Ο Γιάννης Μπουτσάκης, πάντως, θα απελευθερώνονταν ούτως ή άλλως μετά την εκδίκαση της προσφυγής του τη Δευτέρα (26/09) στην ΠΕΕΟΔ της ΕΠΟ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του FL News, ο δικηγόρος του ποδοσφαιριστή Μανώλης Αλαφραγκής ανέφερε ότι η προσφυγή στηρίζεται σε δύο οφειλόμενους μισθούς Ιουλίου, Αυγούστου, σε δόση Αυγούστου και στο ότι ο Εργοτέλης εγκατάλειψε. «Δεν υπάρχει άλλος τρόπος για να λύσει το συμβόλαιό του και να μη μείνει εγκλωβισμένος», είπε και ζήτησε την άμεση αποδέσμευσή του. «Αν αποφασίσετε πριν τις 30 Σεπτεμβρίου, τότε θα μπορέσει να υπογράψει αλλού ως τις 30 του μήνα, γιατί η προσφυγή ασκήθηκε εντός της μεταγραφικής περιόδου. Αν αποφασίσετε μετά τις 30 Σεπτεμβρίου θα έχει δύο ημέρες περιθώριο να βρει ομάδα», τόνισε μεταξύ άλλων.

Μαζί με την αποζημίωση ο Μπουτσάκης διεκδικεί 28.000 ευρώ, αλλά όπως είπε ο δικηγόρος του: «Δεν θα πάρει σεντ. Μόνο και αν ανέβει ο Εργοτέλης, θα δικαιούται το 50%».

Last modified onΤρίτη, 27 Σεπτέμβριος 2022 23:15

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep