«Θα πληρωθεί πιο γρήγορα»

Πώς εξασφάλισε αναβολή σε όλες τις εκδικάσεις προσφυγών ο πρόεδρος της Σπάρτης, Δημήτρης Νικόλαρος.

Το FL News σας ενημέρωσε σε προηγούμενο ρεπορτάζ σχετικά με την αναβολή που πέτυχε τη Δευτέρα (11/06) η Σπάρτη στην εκδίκαση πέντε προσφυγών. Η ομάδα της Λακωνίας δεν εκπροσωπήθηκε από κάποιον νομικό, αλλά μόνο από τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Δημήτρη Νικόλαρο και πέτυχε τον στόχο της παρά την αντίδραση του εκπροσώπου της νομικής υπηρεσίας του ΠΣΑΠ, Εμμανουήλ Αλαφραγκή.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του FL News, όταν ο Νικόλαρος ζήτησε αναβολή, ο δικηγόρος του ανέφερε:

«Κάποια στιγμή τέτοιες συμπεριφορές που δεν συνάδουν με την καλή πίστη θα πρέπει να αποδοκιμάζονται κύριε πρόεδρε. Ένα τηλέφωνο, μια ειδοποίηση ή κάποιο ουσιαστικό λόγο για αναβολή δεν μας παίρνει να μας πει από την Παρασκευή ο πρόεδρος. Ήρθε στις 15:30, έχουμε φέρει τον ποδοσφαιριστή, τον κύριο Μακρυωνίτη εδώ και ζητά αναβολή. Δεν είναι αυτή ευθύτητα και εντιμότητα που απαιτείται στις συναλλαγές. Έχουμε δικάσει τουλάχιστον 30 προσφυγές της Σπάρτης. Δεν καταλαβαίνω τον λόγο της αναβολής. Και οι προηγούμενες ερήμην δικάστηκαν».

Ο Νικόλαρος ζήτησε συγγνώμη από τον Αλαφραγκή και όταν ο δεύτερος ζήτησε από την έδρα να ενημερωθεί για τον λόγο της αναβολής, ώστε να τον γνωστοποιήσει στον πελάτη του, ο πρόεδρος των «κυανέρυθρων» πήρε τον λόγο και είπε: «Θα πληρωθεί πιο γρήγορα»!

Last modified onΣάββατο, 30 Ιούνιος 2018 19:27

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep