«Απόφαση πριν το ματς, διαφορετικά...»

Ο ιδιοκτήτης της ΑΕΛ, Αχιλλέας Νταβέλης ζήτησε από τους οπαδούς να κατακλύσουν το AEL FC Arena στο ματς με τον Λεβαδειακό.

Η προσφυγή της ΑΕΛ για τη συμμετοχή της ΑΕΚ Β στα πλέι οφ εκδικάστηκε την Τρίτη (02/04) στο Διαιτητικό Δικαστήριο (το FL News θα παρουσιάσει αναλυτικό ρεπορτάζ) και μετά το τέλος της διαδικασίας οι Βυσσινί ζήτησαν την έκδοση απόφασης για το θέμα των δελτίων που ανακλήθηκαν. «Είπαμε, τα έχουμε λάβει όλα υπόψη», ήταν η απάντηση της προέδρου στην επισήμανση ότι την Τετάρτη (03/04, 15.00 Action 24) ακολουθεί το ντέρμπι με τον Λεβαδειακό.

Στην αποστολή, μάλιστα, μπήκαν οι Στίνα, Φατάι, Κόσιτς με την ελπίδα ότι το Διαιτητικό θα δικαιώσει την ΑΕΛ και οι νεοαποκτηθέντες θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής. Η αποστολή: Σουλούκος, Θεοδωρόπουλος, Βενετικίδης, Ηλιάδης, Γιανναράκης, Θ. Παπαγεωργίου, Καλουτσικίδης, Μαϊδανός, Παπαδόπουλος, Θωμαΐδης, Πλέγας, Παρασκευάς, Νινίκας, Ζησούλης, Κοσονού, Στίνα, Κ. Παπαγεωργίου, Αντράντα, Κόσιτς, Νίνο, Πεντρόζο, Μαυριάς, Βλιώρας, Φατάι.

Λίγη ώρα μετά το τέλος της εκδίκασης ο Αχιλλέας Νταβέλης εξέφρασε την προσδοκία ότι η απόφαση θα εκδοθεί πριν το παιχνίδι, διαφορετικά όπως παραδέχτηκε, η θεσσαλική ομάδα δεν θα μπορέσει να πετύχει τον στόχο... Απέφυγε, όμως να πάρει την ευθύνη για την εκπρόθεσμη πληρωμή του χρέους προς την ΕΠΟ. Αναλυτικά ανέφερε:

«Φίλες και φίλοι της ΑΕΛ, ολοκληρώθηκε σήμερα 2/4/24 και η 2η εκ των προσφυγών της ΠΑΕ ΑΕΛ ενώπιον του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ.

Παρά το γεγονός, ότι και στην ακροαματική διαδικασία, προέκυψε αδιαμφισβήτητα για άλλη μια φορά, η δημιουργία εντυπώσεων από πλευράς της SL2 με τον σχηματισμό τετελεσμένων γεγονότων, επί της προσφυγής της ΠΑΕ ΑΕΛ για τη μη νόμιμη συμμετοχή της Β’ ομάδος της ΑΕΚ στα playoffs βάσει κανονισμού και προκήρυξης, δεν μπορούμε να μην διατηρήσουμε την εμπιστοσύνη μας στην αθλητική δικαιοσύνη, αν και σύμφωνα με τα όσα είθισται να συμβαίνουν η τελεσιδικία για τη νόμιμη ή μη συμμετοχή της ΑΕΚ Β’ ενδέχεται να καθυστερήσει, όπως συνέβη και με την έκδοση της απόφασης επί της εφέσεώς μας που αφορά στα δελτία των πέντε ποδοσφαιριστών μας, τα οποία καταχρηστικώς και με αισχρό τρόπο ανακλήθησαν.

Ωστόσο, ευελπιστούμε ότι το Διαιτητικό Δικαστήριο σε κάθε περίπτωση θα εκδώσει την απόφαση πριν τον κρίσιμο αγώνα με τον Λεβαδειακό καθώς οποιαδήποτε άλλη καθυστέρηση οδηγεί a priori την ομάδα μας σε αδυναμία εξυπηρέτησης των φετινών στόχων.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ επαναλαμβάνει σε όλους τους τόνους ότι οι παράνομοι εντολοδόχοι που την οδήγησαν σε αυτά τα δυσμενή αποτελέσματα, θα κληθούν με κάθε ένδικο μέσο να απαντήσουν και να πληρώσουν για τη ζημιά που προφανώς της έχουν προκαλέσει.

Για όλους τους παραπάνω λόγους καλούμε τον φίλαθλο κόσμο της πόλης και του Νομού Λάρισας να κατακλύσει αύριο το AEL FC ARENA και να δώσει το πιο βροντερό μήνυμα ως απάντηση σε εκείνους που δολίως και ανερυθρίαστα προσπαθούν με κάθε μη νόμιμο μέσο να καταστρέψουν την μεγαλύτερη και ιστορικότερη ομάδα της ελληνικής περιφέρειας.

Θα παλέψουμε μέχρι τέλους ακηδεμόνευτα και θα είμαστε απόλυτα συνεπείς στις δεσμεύσεις μας. Όλοι όσοι έχουν υποτιμήσει την ΑΕΛ στην παρούσα περίσταση θα αναγκαστούν, πέραν του αγωνιστικού επιπέδου, με τον ανένδοτο νομικό αγώνα μας, να σκεφτούν το ατόπημά τους πολλές φορές στο μέλλον».

Last modified onΤρίτη, 02 Απρίλιος 2024 21:34

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep