Με 14 στην Κρήτη η Σπάρτη

Ο Μπάμπης Οικονομόπουλος είναι το νέο πρόσωπο στην αποστολή της Σπάρτης που ταξίδεψε στο Ηράκλειο για την αναμέτρηση με τον ΟΦΗ. Ο Μπάμπης Οικονομόπουλος είναι το νέο πρόσωπο στην αποστολή της Σπάρτης που ταξίδεψε στο Ηράκλειο για την αναμέτρηση με τον ΟΦΗ.

Μόνο ο Μπάμπης Οικονομόπουλος προστέθησε στην λίστα των ποδοσφαιριστών που είχαν ταξιδέψει στην Δράμα. 

[googlead][/googlead]

Την τελευταία δύσκολη αποστολή θα πρέπει να ολοκληρώσουν οι ποδοσφαιριστές της Σπάρτης για να ολοκληρώσει μέσα στο γήπεδο η ομάδα της Λακωνίας το πρωτάθλημα της Football League. Η αναμέτρηση της Κυριακής (27/5 - 17:00 ΕΡΤ3) με τον ΟΦΗ είναι απόλυτα απαιτητική. Παρά τη νέα αφαίρεση βαθμών για την επιτήρηση, οι «κυανέρυθροι» βρίσκονται πάνω από τη ζώνη, αλλά ισόβαθμοι με την Αναγέννηση Καρδίτσας. Αν φέρουν χειρότερο αποτέλεσμα από τη θεσσαλική ομάδα, τότε υποβιβάζονται. 

Οι άνθρωποι της ομάδας θα έχουν το μυαλό τους και στο ματς της Καρδίτσας, ενώ όλη την εβδομάδα ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Δημήτρης Νικόλαρος, προσπάθησε να πείσει και άλλους ποδοσφαιριστές να γυρίσουν γι' αυτό το παιχνίδι, ώστε να κρατήσουν ζωντανή την Σπάρτη και να εξασφαλίσουν και τα δικά τους χρήματα με αυτό τον τρόπο. Αυτή η προσπάθεια δεν απέδωσε καρπούς και έτσι η ομάδα θα ταξιδέψει πάλι με λίγους ποδοσφαιριστές για εκτός έδρας αγώνα.

Η προσθήκη του Μπάμπη Οικονομόπουλου που ήταν τιμωρημένος και εξέτισε την ποινή του είναι η μόνη διαφορά σε σχέση με την αποστολή που ταξίδεψε στην Δράμα για την αναμέτρηση με την Δόξα Δράμας.  

Οι 14 παίκτες που θα έχουν στη διάθεσή τους οι Οικονόμου - Αποστολάκος είναι οι: Μπακοδήμος, Τρακάκης, Γραικός, Κολτσίδας, Δοδοντσάκης, Μπέζας, Βοσνακίδης, Σάββα, Καζβιρόπουλος, Ρούμπος, Τσιόφου, Κωστάκης, Μουζακίτης και Οικονομόπουλος.

Last modified onΚυριακή, 27 Μάιος 2018 01:58

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep