Άμεση λύση με ΕΡΤ

Συνάντηση με την ΕΡΤ για να τελειώνουν με τα τηλεοπτικά δικαιώματα ζητούν στην Super League 2. Συνάντηση με την ΕΡΤ για να τελειώνουν με τα τηλεοπτικά δικαιώματα ζητούν στην Super League 2.

Η Super League 2 ζητά ραντεβού μέχρι την Τετάρτη (26/6) με την Κρατική Τηλεόραση ώστε να υπογραφεί το συμβόλαιο για τα τηλεοπτικά δικαιώματα.

Το θέμα της κάλυψης των προαπαιτούμενων για την αναδιάρθρωση των πρωταθλημάτων τέθηκε στην συνεδρίαση των ομάδων της Super League 2, η οποία έγινε το μεσημέρι της Δευτέρας (24/6) στα γραφεία της διοργανώτριας. Τα δεδομένα τα οποία θα υπάρχουν στην νέα κατηγορία, τα έσοδα από τα τηλεοπτικά δικαιώματα που ήταν στο κομμάτι του σχεδιασμού της αναδιάρθρωσης θέλουν να γνωρίζουν οι ομάδες το γρηγορότερο, ώστε να μπορέσει να γίνει ο σχεδιασμός τους.

Για να προχωρήσει άμεσα η κατάσταση, οι εκπρόσωποι των 12 ΠΑΕ αποφάσισαν να δημιουργήσουν μια επιτροπή, η οποία θα ζητήσει άμεσα την υπογραφή της σύμβασης που έχει ήδη συμφωνηθεί, αλλά και γίνει η εκταμίευση των χρημάτων προς την Κρατική Τηλεόραση από τον προϋπολογισμό της κυβέρνησης.

«Το Δ.Σ. της υπό σύσταση Super League 2, μετά από ομόφωνη απόφαση των 12 ομάδων που θα συμμετάσχουν στο πρωτάθλημα, ζητάει έως την Τετάρτη 26/6/2019 κοινή συνάντηση με τον Υπουργό Ψηφιακής πολιτικής κύριο Νίκο Παππά, τον Υφυπουργό Αθλητισμού κύριο Γιώργο Βασιλειάδη και τον πρόεδρο της ΕΡΤ κύριο Ιωάννη Δρόσο, προκειμένου να υπογραφεί άμεσα το συμβόλαιο παραχώρησης των τηλεοπτικών δικαιωμάτων των ομάδων της SL2, όπως ρητά ορίστηκε στο σχέδιο της αναδιάρθρωσης και διατυπώθηκε με σαφήνεια στα προσύμφωνα που έχει υπογράψει η ΕΡΤ Α.Ε.

Για το λόγο αυτό συστάθηκε επιτροπή, αποτελούμενη από τον Πρόεδρο της Διοργανώτριας Αρχής κ. Λεωνίδα Λεουτσάκο και τους κ.κ. Χριστοβασίλη (ΠΑΣ Γιάννινα), Μονεμβασιώτη (Απόλλων Σμύρνης), Κολοκυθά (Λεβαδειακό), Οταμπασίδη (Δόξα Δράμας), Αμανατίδη (Πλατανιάς) και Λυχναρά (ΑΟΧ Κισσαμικός) που θα συμμετάσχουν στην συνάντηση».

Last modified onΔευτέρα, 24 Ιούνιος 2019 19:12

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep