Επαφές για να λήξει η αποχή

Προσπάθεια να λήξει η αποχή στη Σπάρτη με τον πρόεδρο Δημήτρη Νικόλαρο να καλεί τους παίκτες στο γραφείο του και να στέλνει καθησυχαστικό μήνυμα

[googlead][/googlead]

Η αποχή των ποδοσφαιριστών της Σπάρτης από την προπόνηση της Κυριακής 1/4 κινητοποίησε -όπως ήταν αναμενόμενο- τη διοίκηση. Ο πρόεδρος Δημήτρης Νικόλαρος έσπευσε να στείλει καθησυχαστικό μήνυμα σε μία προσπάθεια να επαναφέρει την ηρεμία στην ομάδα πριν από το εκτός έδρας παιχνίδι της Μεγάλης Τετάρτης με τον Πανσερραϊκό (4/4, 16:00).

Σύμφωνα με πληροφορίες του FL News ο επικεφαλής της ΠΑΕ κάλεσε τους ποδοσφαιριστές στο γραφείο του τη Μεγάλη Δευτέρα 2/4 και τους ανέφερε ότι «θα βρεθεί λύση στο οικονομικό. Υπάρχουν επιχειρηματίες από τη Σπάρτη που μας βοηθούν από την αρχή της χρονιάς. Εχουμε τη στήριξή τους. Εμείς πρέπει να πάμε δυνατοί και ενωμένοι να πάρουμε αποτέλεσμα στις Σέρρες».

Από την πλευρά τους οι παίκτες κατέθεσαν την αγωνία τους για το ενδεχόμενο να περάσουν απλήρωτοι τις γιορτές. Οι επαφές αναμένεται να συνεχιστούν στη διάρκεια της ημέρας (2/4) σε μία προσπάθεια να λήξει η αποχή και να προπονηθεί η ομάδα το απόγευμα.

Last modified onΔευτέρα, 02 Απρίλιος 2018 14:46

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep