Αποχής συνέχεια

Οι ποδοσφαιριστές της Παναχαϊκής δεν δέχτηκαν να προπονηθούν τη Δευτέρα (06/02). Παραίτηση Ράντου.

Εμμένουν στη στάση τους οι ποδοσφαιριστές της Παναχαϊκής και απείχαν από την προπόνηση της Δευτέρας (06/02). Οι Κοκκινόμαυροι πήγαν στο γήπεδο, μίλησαν με τον Σούλη Παπαδόπουλο, αλλά έδειξαν ανυποχώρητοι και μετέφεραν ότι αν δεν πληρωθούν, δεν θα γυρίσουν στα καθήκοντά τους.

Ο εκπρόσωπος των Αμερικανών επενδυτών, Πέτρος Σταθάκης εμφανίζεται δυσαρεστημένος από τη στάση των ποδοσφαιριστών και φέρεται να έχει αποφασίσει την αποχώρησή του από την καθημερινότητα της ΠΑΕ, ενώ τη Δευτέρα ήρθε να προστεθεί και η παραίτηση του Χάρη Ράντου από την Κ19. Ο προπονητής Νέων παραιτήθηκε και η ΠΑΕ υποστήριξε ότι είναι τακτοποιημένος οικονομικά, δείχνοντας σαφή ενόχληση. Αναλυτικά:

«Η ΠΑΕ Παναχαϊκή ανακοινώνει ότι αποδέχεται την παραίτηση του μέχρι σήμερα προπονητή της Κ19, Ράντου Χάρη. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι η παραίτησή του είναι ανεξάρτητη από το θέμα της 1ης ομάδας καθώς είναι οικονομικά τακτοποιημένος. Μας λυπεί ιδιαιτέρως η χρονική στιγμή που διάλεξε να ανακοινώσει την παραίτησή του, αλλά όλα γίνονται για κάποιο λόγο. Του ευχόμαστε προσωπικά και επαγγελματικά καλή συνέχεια.

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή ανακοινώνει ότι από σήμερα (Δευτέρα 06/02) προπονητές της Κ19 θα είναι οι Κωνσταντινίδης Κώστας και Παρασκευόπουλος Μάκης. Ευχόμαστε στο νέο δίδυμο προπονητών καλή αρχή και τους ευχαριστούμε για την στήριξη και την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν σε αυτή την δύσκολη στιγμή!».

Last modified onΔευτέρα, 06 Φεβρουάριος 2023 16:22

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep