Κέρδος ο Μπέλης

Ο Διονύσης Μπέλης ήταν το αγωνιστικό κέρδος της Σπάρτης από το φιλικό με την Εθνική Ενόπλων

[googlead][/googlead]

Η ανεβασμένος Διονύσης Μπέλης -που ξεδίπλωσε στο χορτάρι τις δημιουργικές αρετές του- αποτέλεσε το αγωνιστικό κέρδος για τη Σπάρτη από το φιλικό 3-1 κόντρα στην Εθνική Ενόπλων.

Αλλωστε, για την πάσα ακριβείας και την ικανότητα του στο χειρισμό της μπάλας αποκτήθηκε ο 26χρονος επιτελικός μέσος το περασμένο καλοκαίρι από τους Λάκωνες. Δεν έχει καταφέρει ωστόσο μέχρι τώρα να κερδίσει φανέλα βασικού, αφού συμπεριλήφθηκε στο αρχικό σχήμα μόνο στις 4 από τις συνολικά 13 συμμετοχές του στη φετινή Football League. Στη Σπάρτη ωστόσο πιστεύουν στον ταλέντο του και θεωρούν ιδιαίτερα ενθαρρυντική την παρουσία του κόντρα στην Εθνική Ενόπλων. Στο φιλικό αυτό έδειξε θετικά στοιχεία και ο νεοαποκτηθείς Αντρέι Τσιόφου ως δεξί winger.

Γενικότερα πάντως τα δύο ανεπίσημα παιχνίδια υπό την καθοδήγηση του Μάρκου Στεφανίδη (προηγήθηκε η ήττα 1-0 στη Λεωφόρο από τον Παναθηναϊκό με ανταγωνιστική εμφάνιση) βγάζουν θετικό πρόσημο και αφήνουν υποσχέσεις εν όψει και του επίσημου ντεμπούτου τού νέου προπονητή κόντρα στον ΑΟ Χανιά Κισσαμικό το Σάββατο 31/3 (15:00, Δημοτικό Σπάρτης).

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep