Νίκη... φιλανθρωπίας

Η Σπάρτη νίκησε 3-1 την Εθνική Ενόπλων σε φιλικό φιλανθρωπικού χαρακτήρα.

[googlead][/googlead]

Νέες δοκιμές έκανε τη Δευτέρα (26/03) ο προπονητής της Σπάρτης, Μάρκος Στεφανίδης στη φιλική αναμέτρηση που έδωσαν οι Λάκωνες απέναντι στην Εθνική Ενόπλων. Το ματς είχε φιλανθρωπικό χαρακτήρα, καθώς αντί εισιτηρίου οι φίλαθλοι προσέφεραν τρόφιμα μακράς διαρκείας για το κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου.

Παρουσία περίπου 200 φιλάθλων οι «κυανέρυθροι» επικράτησαν 3-1 με γκολ των Φουρτάδο, Τριανταφυλλάκου και Οικονομόπουλου. Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε 1-1, με την Εθνική Ενόπλων να βρίσκει δίχτυα με τον Ευθυμιάδη.

Προπονητής της Ενόπλων είναι ο Αλβέρτος Παπαδάκης, βοηθός ο Παναγιώτης Χριστοφιλέας και προπονητής τερματοφυλάκων ο Γιάννης Ζαλαώρας του ΑΟ Τρίκαλα. Αρχηγός της αποστολής ήταν η Κατερίνα Θάνου, η οποία τιμήθηκε από τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Δημήτρη Νικόλαρο.

ΣΠΑΡΤΗ (Μάρκος Στεφανίδης): Mακρυωνίτης, Νιάρος, Δοδοντσάκης, Οικονομόπουλος, Σάββα, Σανδραβέλης, Μπουζούκης, Φουρτάδο, Τσιόφου, Δεινόπαπας, Μπέλης. Έπαιξαν και οι: Τρακάκης, Ζουλιώτης, Κατσίκης, Γουόρντεν, Τριανταφυλλάκος, Παναγιώτου, Τσιμότζι, Κωστάκης, Κολτσίδας, Συμεωνίδης.

ΕΘΝΙΚΗ ΕΝΟΠΛΩΝ (Αλβέρτος Παπαδάκης): Λυμπερόπουλος, Μπαρμπούδης, Ζυγογιάννης, Βουρνάζος, Λιθύμης, Κούνης, Τσώκος, Τσιλιανίδης, Ευθυμιάδης, Πανούσης, Μανιάς. Έπαιξαν και οι: Iωσήπου, Μολφέσης, Καλούδης, Βλάχος, Πανταζής, Νικόλαρος, Νάκος, Σταυρόπουλος, Καρράς, Γάγγος.

Last modified onΤρίτη, 27 Μάρτιος 2018 02:42

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep