Το σερί των Γράφα, Μπαρέττα

Πρώτη φορά ξεκινάει θητεία σε ομάδα με δύο νίκες ο προπονητής Θωμάς Γράφας - σκόραρε για δεύτερη σερί αγωνιστική ο Αργύρης Μπαρέττας.

[googlead][/googlead]

Η Σπάρτη είναι η 9η ομάδα που ανέλαβε να καθοδηγήσει ο Θωμάς Γράφας στην προπονητική του καριέρα (στις εθνικές κατηγορίες). Με καμία άλλη, όμως, κατά το παρελθόν (Αιγάλεω, Κηφισιά, Ηρακλής Ψαχνών, Απόλλων Καλαμαριάς, Λάρισα, Πιερικός, Χανιά, Βέροια) δεν είχε ξεκινήσει τη θητεία του έχοντας δύο νίκες σε ισάριθμους αγώνες πρωταθλήματος.

Μαζί με τον κόουτς «χτίζει» σερί και ο Αργύρης Μπαρέττας που έχει σκοράρει και στις δύο διαδοχικές νίκες της Σπάρτης (στο 0-2 επί του ΑΟ Χανιά Κισσαμικού και στο 1-0 κόντρα στον Πανσερραϊκό).

Το ωραίο της ιστορίας είναι πως και το προηγούμενο γκολ του 23χρονου παίκτη στη Football League (4 έχει συνολικά) είχε επιτευχθεί παρουσία του Γράφα πριν από ενάμισι χρόνο. Απλώς σε εκείνο το παιχνίδι οι δυο τους ήταν αντίπαλοι. Ο Μπαρέττας έπαιζε στον Πανσερραϊκό και ο 47χρονος τεχνικός καθοδηγούσε τα Χανιά (2-2 στις 18/4/2016 στο Δημοτικό Σερρών).

[googlead][/googlead]

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep