Τέλος ο Γράφας

Αποδεκτή η παραίτηση του 54χρονου προπονητή από τη διοίκηση του Διαγόρα.

Χωρίς σταματημό είναι ο κατήφορος του Διαγόρα και μετά την εντός έδρας ήττα (2-0) από τον Τηλυκράτη Λευκάδας ο Θωμάς Γράφας υπέβαλε την παραίτησή του, η οποία και έγινε αποδεκτή από την ΠΑΕ. Ο 54χρονος προπονητής σε 17 αγώνες πρωταθλήματος είχε απολογισμό 7 νίκες - 1 ισοπαλία - 9 ήττες.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Η ΠΑΕ Διαγόρας 1905 κάνει αποδεκτή την παραίτηση του προπονητή Θωμά Γράφα. Η ομάδα προσπάθησε να μεταπείσει τον προπονητή να αλλάξει απόφαση, όμως ο ίδιος θεώρησε ότι έπρεπε να γίνει αυτή η αλλαγή. Η ΠΑΕ Διαγόρας 1905 ευχαριστεί τον Θωμά Γράφα για την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας και ευχόμαστε οι δρόμοι μας να ξανά συναντηθούν».

Ο Θωμάς Γράφας μετά το τέλος της συνεργασίας με τον Διαγόρα Ρόδου, δήλωσε: «Ευχαριστώ τον οργανισμό του Διαγόρα Ρόδου, τον μεγαλομέτοχο κύριο Παπαδημητρίου, τον πρόεδρο κύριο Σταθόπουλο, τον τεχνικό διευθυντή κύριο Προβατίδη, τον κύριο Παπακωνσταντίνου, τη διοίκηση, τους ποδοσφαιριστές και το προπονητικό τιμ για τη συνεργασία. Φεύγω σαν φίλος από την ομάδα και εύχομαι τα καλύτερα στη συνέχεια του πρωταθλήματος».

Last modified onΔευτέρα, 05 Φεβρουάριος 2024 00:13

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep