Δεν ανεβαίνουν στο πούλμαν

Τις 13 έφτασαν οι προσφυγές στη Σπάρτη. Μέσω διοργανώτριας ενημερώθηκε η ΠΑΕ!

Υπό διαφορετικές συνθήκες το πρωί του Σαββάτου (13/05) η αποστολή της Σπάρτης θα έπρεπε να αναχωρήσει για τις Σέρρες. Ωστόσο, μετά από όσα διαδραματίστηκαν την Παρασκευή (12/05), το ταξίδι αυτό είναι μεγάλο ερώτημα πώς θα πραγματοποιηθεί.

Το FL News αποκάλυψε το βράδυ τα ξημερώματα του Σαββάτου (13/05) τα ονόματα των πρώτων 11 ποδοσφαιριστών που κατέθεσαν ήδη προσφυγές. Και στους Ροβίθη, Φράγκο, Λώττα, Αναστασάκο, Κοτσαρίδη, Γκαλίτσιο, Σιώπη, Κραβαρίτη, Αναστασόπουλο, Μπουντόπουλο και Καρτσαμπά προστέθηκαν στη λίστα οι Μπανούσης, Γιαννίτσης, ενώ ένας ακόμα θα κινηθεί το Σάββατο (13/05)!

Σύμφωνα, πάντως, με το ρεπορτάζ του FL News, από το πρωί του Σαββάτου (13/05) ο Δημήτρης Νικόλαρος, ο οποίος δεν παραιτήθηκε, προσπαθεί να πείσει τους παίκτες να ανέβουν στο πούλμαν. Φέρεται να τους προτείνει ένα ποσό της τάξης των 1.000 ευρώ στον καθένα, όμως είναι αβέβαιο αν θα τους έχει πείσει έως το απόγευμα.

Το παράδοξο, πάντως, είναι ότι η ΠΑΕ Σπάρτη ενημερώθηκε για τις προσφυγές από τη διοργανώτρια αρχή. Γιατί; Αυτές εστάλησαν στη διοργανώτρια αρχή, γιατί οι Λάκωνες δεν εμφανίζουν - ως όφειλαν - αριθμό FAX στην ιστοσελίδα τους, όπως φαίνεται και στη φωτογραφία που σας παρουσιάζει το FL News...

faxx

Last modified onΣάββατο, 13 Μάιος 2017 11:46

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep