Τσουνάμι προσφυγών!

Το FL News αποκαλύπτει ποιοι ποδοσφαιριστές της Σπάρτης κατέθεσαν προσφυγές. Απίθανο να γίνει το ταξίδι στις Σέρρες.

Οι ποδοσφαιριστές της Σπάρτης έδειξαν διάθεση να ταξιδέψουν στις Σέρρες παρότι παρέμειναν απλήρωτοι, αρνούμενοι τον διακανονισμό που τους προτάθηκε από τον Δημήτρη Νικόλαρο. Ωστόσο, το απόγευμα τα δεδομένα άλλαξαν και η μετάβαση στη μακεδονική πόλη δείχνει πλέον απίθανη.

Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του FL News, τουλάχιστον 11 ποδοσφαιριστές αποφάσισαν να καταθέσουν προσφυγή. Και η αλλαγή στάσης δεν αφορά, τόσο στα οφειλόμενα, όσο στα όσα τους καταλόγισε ο Νικόλαρος σε δηλώσεις που έκανε, μετά τη συνάντησή τους, αλλά και στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε. Μάλιστα, αποφασίστηκε να μην εκδοθεί εν τέλει ανακοίνωση από τους παίκτες, αλλά αντί αυτού να προχωρήσουν σε προσφυγές.

Το ρεπορτάζ μας αναφέρει ότι η πλειοψηφία κινήθηκε νομικά, γιατί οι ποδοσφαιριστές κατηγορήθηκαν από τον Νικόλαρο ότι αποπειράθηκαν να κλέψουν τα χρήματα που είχε συγκεντρώσει ο ίδιος εν μέσω απειλών! Και όπως καταλαβαίνει κανείς, εάν τα δεδομένα δεν αλλάξουν άρδην, τότε το ταξίδι στις Σέρρες δεν πρόκειται να πραγματοποιηθεί. Εάν οι «κυανέρυθροι» δεν μεταβούν στις Σέρρες, τότε θα χάσουν το ματς στα χαρτιά, θα τους αφαιρεθούν τρεις βαθμοί και θα τους επιβληθεί πρόστιμο από 8 έως 40.000 ευρώ.

Όπως αποκαλύπτει το FL News, προσφυγές κατέθεσαν ήδη μέσω της νομικής υπηρεσίας του ΠΣΑΠ οι Ροβίθης, Φράγκος, Λώττας, Αναστασάκος, Κοτσαρίδης, Γκαλίτσιος, Σιώπης, Κραβαρίτης, Αναστασόπουλος, Μπουντόπουλος και Καρτσαμπάς! Από τους 20 του ρόστερ, δηλαδή, οι 11 δεν θα είναι διαθέσιμοι και αν σε αυτούς προστεθεί ο τιμωρημένος Οικονομόπουλος, τότε με τα δεδομένα της Παρασκευής (12/05) θα είναι μόλις οκτώ αυτοί που θα μπορούν να αγωνιστούν!

Εάν, λοιπόν, δεν διαφροποιηθούν τα δεδομένα, η Σπάρτη δεν θα μπορέσει να παίξει κόντρα στον Πανσερραϊκό, έχοντας οκτώ παίκτες στο ρόστερ. Εξάλλου, στο άρθρο 21 παρ.3α αναφέρεται ρητά ότι: «Οι λόγοι για τους οποίους μία ομάδα θεωρείται υπαίτια για τη ματαίωση αγώνα είναι... αγ) παρουσίαση στον αγωνιστικό χώρο με λιγότερους από εννέα (9) ποδοσφαιριστές, που πρέπει να ευρίσκονται μέσα στον αγωνιστικό χώρο τη στιγμή του εναρκτήριου λακτίσματος».

Πλέον το μπαλάκι πέφτει πλέον στη διοίκηση, η οποία το Σάββατο (13/05) θα πρέπει να βρει τη χρυσή τομή με όλους...

[googlead][/googlead]

Last modified onΣάββατο, 13 Μάιος 2017 04:38

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep