«Με θλάση από το 5ο λεπτό»

Ο Σωτήρης Αντωνίου χαρακτήρισε μίνι πρωταθλήτρια τη Σπάρτη και έβγαλε το καπέλο στον Πέτρο Κραβαρίτη.

Με θλάση από το 5ο λεπτό αγωνιζόταν ο τερματοφύλακας της Σπάρτης, Πέτρος Κραβαρίτης όπως δήλωσε ο Σωτήρης Αντωνίου μετά τη νίκη (3-1) απέναντι στον ΑΟ Χανιά. Παράλληλα χαρακτήρισε μίνι πρωταθλητές τους «κυανέρυθρους» και τόνισε:

«Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για τη νίκη. Πλέον είμαστε στην 6η θέση που είναι στόχος εδώ και αρκετό καιρό. Ήταν ένα ματς που μπήκαμε αρκετά καλά με καλή κυκλοφορία της μπάλας. Είχαμε τις προϋποθέσεις να σημειώσουμε πιο νωρίς ένα τέρμα. Παρόλα αυτά ο ΑΟΧ αμυνόταν αρκετά καλά και μας είχε δυσκολέψει.

Βάλαμε ένα όμορφο γκολ το οποίο δικαιούμασταν στο πρώτο ημίχρονο βάσει της εικόνας που είχαμε με τόση κατοχή. Δεν είχαμε κινδυνεύσει εκτός από ένα σουτ. Θέλω να πω ότι είχαμε και ένα θέμα και αξίζουν συγχαρητήρια στον Πέτρο Κραβαρίτη, ο οποίος από το 5ο λεπτό έπαιξε τραυματίας με θλάση και ήταν δύσκολο να το διαχειριστούμε. Είμαστε άλλωστε ομάδα που παίζει με τον τερματοφύλακα.

Στο δεύτερο ημίχρονο ενώ μπήκαμε αρκετά καλά και χάσαμε δύο ή τρεις ευκαιρίες, αδικήσαμε τους εαυτούς μας. Κόντρα στη ροή του παιχνιδιού ο ΑΟΧ ισοφάρισε και είχαμε ένα δεκάλεπτο που θα μπορούσαμε να έχουμε δεχτεί και δεύτερο γκολ και να χάναμε το παιχνίδι. Τα παιδιά, όμω που μπήκαν μέσα και ο Μιχάλης και ο Κώστας και ο Χρήστος μας έδωσαν ενέργεια. Σημειώσαμε δύο πάρα πολύ όμορφα γκολ και νομίζω ότι θα μπορούσαμε να σημειώσουμε κι άλλο.

Συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Κάνουμε μία πάρα πολύ μεγάλη προσπάθεια όλο αυτό τον καιρό. Η 6η θέση είναι κάτι πολύ σημαντικό και μεγάλο. Καλή Ανάσταση με υγεία και στην ομάδα μας να συνεχίσουμε και να πετύχουμε τον στόχο μας».

Για τον τραυματισμό του Σιώπη:

«Έχει πρόβλημα. Νομίζω θα τον χάσουμε για 15-20 μέρες. Όπως και ο Πέτρος Κραβαρίτης που έχει πρόβλημα. Μέσα στο πρόγραμμα όλα είναι. Τα παιδιά έχουν δώσει μεγάλο αγώνα από την αρχή. Το ρόστερ μας δεν είναι τόσο μεγάλο. Είχαμε και ματς την Κυριακή και είμαστε άτυχοι, γιατί παίζουμε απέναντι σε ομάδες που είναι ξεκούραστες, γιατί ακολουθούμε το πρόγραμμα του Πανθρακικού.. Παρόλα αυτά όπως έχουμε διαχειριστεί την κατάσταση ως τώρα, θα το κάνουμε ως το τέλος για να βρούμε λύση».

Αν γίνονται επαφές για ανανεώσεις:

«Κοιτάμε πώς θα τερματίσουμε στην 6η θέση. Θα ήθελα πολύ να υπάρχει συνέχεια και διοικητικά όπως είναι τα δύο τελευταία χρόνια, όμως δεν είμαι αρμόδιος. Η ευχή μου είναι να συνεχίσει η ομάδα έτσι όπως ήταν. Αυτό δεν μπορώ να σας το πω, δεν έχω ενημέρωση. Περιμένω τις εξελίξεις. Και εγώ και οι παίκτες μου σεβόμαστε την ομάδα της Σπάρτης, τον κόσμο, τη διοίκηση που μας έχει οικονομικά εντάξει και θα δώσουμε ό,τι καλύτερο, ώστε να υπάρχει μια συνέχεια».

Σας ενοχλεί ότι βαδίζετε στο σκοτάδι;

«Υπάρχει ενημέρωση και υπάρχει διοίκηση. Το έχουμε βιώσει, ήταν μεγάλο σοκ όταν έγινε τον Δεκέμβριο. Οπωσδήποτε έχει επηρεάσει, αλλά ο χαρακτήρας που έχουμε δείξει είναι κάτι πολύ ωραίο για την πόλη, τον κόσμο και την ομάδα. Είμαστε επαγγελματίες, πληρωνόμαστε και κάνουμε τη δουλειά μας. Σίγουρα όταν είσαι προπονητής ή παίκτης θες να συνεχίσεις, αλλά οι εξελίξεις αυτές μας έχουν επηρεάσει.

Να συνεχίσουμε, να βγάλουμε την ομάδα 6η. Θα είναι μεγάλη επιτυχία. Στις πέντε πρωτες θέσεις είναι ομάδες με μεγάλα μπάτζετ. Οι άλλες 13 έδωσαν τον δικό τους αγώνα. Πιάσαμε τον Αγροτικό Αστέρα και είμαστε μίνι πρωταθλητές στο γκρουπ».

Αν η Σπάρτη θα ήταν σε πιο υψηλή θέση αν δεν αποχωρούσε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος:

«Ο στόχος ήταν η γρήγορη παραμονή. Δεν υπήρχε σχεδιασμός να χτυπήσει την πεντάδα. Δείξαμε ότι υπήρχε μια ομάδα αρκετά δουλεμένη, αρκετά ποιοτική με παίκτες που ήρθαν και έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό. Ο στόχος επετεύχθη 12, 13 αγωνιστικές πριν το τέλος του πρωταθλήματος. Δε νομίζω ότι θα μπορούσαμε να διεκδικήσουμε κάτι παραπάνω. Ίσως να είχαμε 10-15 πόντους παραπάνω, αλλά αυτό δεν μπορούμε να το γνωρίζουμε».

Ο σκόρερ, Μιχάλης Φράγκος είπε:

«Ήμασταν καλύτεροι και στο πρώτο και στο δεύτερο ημίχρονο. Κάναμε πολλές ευκαιρίες. Συγχαρητήρια στον Πέτρο Κραβαρίτη που έπαιξε τραυματίας. Αφιερώνω τα δύο γκολ στον γιο μου που είναι 28 ημερών».

ΑΠΟΔΟΣΗ: FL News

[googlead][/googlead]

Last modified onΤετάρτη, 12 Απρίλιος 2017 18:41

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep