Με έναν τερματοφύλακα

Η αποστολή της Σπάρτης για τον αγώνα με τον ΑΟ Χανιά.

Με στόχο να κάνει ένα ακόμα βήμα προς την κατάκτηση της 6ης θέσης, αλλά και με αρκετές απουσίες στη σύνθεσή της, η Σπάρτη ολοκλήρωσε το πρωί της Μ. Τρίτης (11/04) την μίνι προετοιμασία της για την εντός έδρας αναμέτρηση της Μ. Τετάρτης (12/04, 14:30) κόντρα στον ΑΟ Χανιά.

Ο Σωτήρης Αντωνίου για το παιχνίδι της 26ης αγωνιστικής της Stoiximan.gr Football League θα έχει ουσιαστικά μόνο έναν τερματοφύλακα στη διάθεσή του, υπολογίζοντας μόνο στον Κραβαρίτη, αφού ο Μελίσσας αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα στον αγώνα με τον ΑΟ Τρίκαλα και είναι τιμωρημένος. Επίσης δικαίωμα συμμετοχής δεν έχουν οι Γιαννίτσης και Κοτσαρίδης, ενώ αντιθέτως εξέτισαν τις ποινές τους και επιστρέφουν οι Γκαλίτσιος, Μπανούσης και Παπαχρήστος.

Επίσης, στην αποστολή των Λακώνων μπήκε ο Μπουντόπουλος, ο οποίος ταλαιπωρείται από τραυματισμό στο πόδι, ωστόσο δύσκολα θα πάρει χρόνο. Εκτός έμεινε ο Μουζακίτης, που έχει χάσει τη σεζόν. 

Έτσι, οι διαθέσιμοι παίκτες είναι οι: Κραβαρίτης, Σιώπης, Καρτσαμπάς, Οικονομόπουλος, Κορνέζος, Λώττας, Χάδιαρης, Αναστασόπουλος, Κατσίκης, Αναστασάκος, Μπουντόπουλος, Ηλιόπουλος, Φράγκος, Ροβίθης, Γκαλίτσιος, Μπανούσης, Παπαχρήστος.

Last modified onΤρίτη, 11 Απρίλιος 2017 13:52

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep