«Σα να μου έκλεψαν το σπίτι»

Όσα έγιναν στο ματς με τον Κισσαμικό πείσμωσαν τη Σπάρτη σύμφωνα με τον Κώστα Ηλιόπουλο.

Στην εκπομπή «Το Τελικό Σφύριγμα» φιλοξενήθηκε ο επιθετικός της Σπάρτης, Κώστας Ηλιόπουλος και μίλησε, τόσο για τον αγώνα με τον Κισσαμικό, όσο και το ματς Κυπέλλου που ακολουθεί με τον Ολυμπιακό την Πέμπτη (15/12). Όπως τόνισε για την αναμέτρηση με τους Κρητικούς: «Εγώ ένιωσα ότι μπήκαν σπίτι μου και με έκλεψαν».

Μεταξύ άλλων ανέφερε για τον αγώνα με τον Κισσαμικό:

«Πήγαμε να πάρουμε μία επαγγελματική νίκη. Παλέψαμε για 80 λεπτά, αλλά με κάποιες λανθασμένες υποδείξεις του διαιτητή και του επόπτη δεν πήραμε ούτε τη νίκη που την αξίζαμε. Ξαφνιάστηκε όλος ο κόσμος με την αποβολή του Οικονομόπουλου. Εγώ πιστεύω ότι δεν ήταν ούτε για κίτρινη. Σου στερεί τον κόπο και τον ιδρώτα ο διαιτητής και κάποιες φορές χάνεις τον έλεγχο.

Αν ήμασταν τώρα δεύτερη θα είχαμε καλύτερη ψυχολογία. Εγώ ένιωσα ότι μπήκαν σπίτι μου και με έκλεψαν. Πεισμώνεις, όμως και προσπαθείς περισσότερο. Ια μας κάνει καλό και αποτελεί ένα μάθημα για να γίνουμε ακόμα καλύτεροι και να μην αφήνουμε τον διαιτητή να μας στερεί νίκες».

Για το ματς Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό είπε:

«Δεν θα έχουμε το 100% των παικτών λόγω των αποβολών των Οικονομόπουλου, Μπουντόπουλου. Όποιος και να παίξει, όμως θα είμαστε ανταγωνιστικοί. Όλα τα παιδιά θέλουν να διακριθούν. Θα είναι ένα πολύ ωραίο παιχνίδι και θα τα δώσουμε όλα για να προκριθούμε».

Σε ό,τι αφορά στον αγώνα με την Καλλονή για το πρωτάθλημα, συμπλήρωσε:

«Άσχετα αν δεν ξεκίνησε καλά, θεωρώ ότι κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος θα ανέβει και θα είναι ανταγωνιστική».

Ελάχιστα εισιτήρια

«Σε ό,τι αφορά στη ζήτηση των εισιτηρίων, ελάχιστα κομμάτια έχουν απομείνει προς διάθεση όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ: «Ελάχιστα είναι τα εισιτήρια που έχουν απομείνει για την αναμέτρηση της Πέμπτης με τον Ολυμπιακό για το Κύπελλο Ελλάδας.

Την Τετάρτη (13/12) θα συνεχιστεί η πώληση τους από τα γραφεία της ΠΑΕ, από τις 10:00 έως τις 16:00 ενώ στη διάθεση του κοινού θα είναι και τα εισιτήρια από τις θέσεις που απελευθερώθηκαν από τους κατόχους των εισιτηρίων διαρκείας (180€), οι οποίοι μέχρι και την Τρίτη (12/12) είχαν τη δυνατότητα να αγοράσουν τη θέση τους».

Απόδοση: FL NEWS

Last modified onΤρίτη, 13 Δεκέμβριος 2016 18:17

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep