«Ζήτησε να φύγει ο Μποσέτι»

Η συνέντευξη Τύπου του Γιάννη Τάτση μετά το Πλατανιάς - Απόλλων Λάρισας (2-1).

Ο τεχνικός του Πλατανιά, Γιάννης Τάτσης, δήλωσε ότι ο Τάρικ Μποσέτι ζήτησε να φύγει από την ομάδα. Μετά το 2-1 επί του Απόλλωνα Λάρισας, ανέφερε: 

«Το έκανε πιο δύσκολο η ήττα από τον Καραϊσκάκη, βάρυνε η ψυχολογία. Κάπιοι μπήκαν με φόβο. Αν δεν έμπαινε γκολ, θα έμπαινα εγώ να παίξω. Δεν μπορούσα να κάνω κάτι άλλο. Ήταν θέμα ικανότητας, τύχης, ημέρας. Όσο και να σας φανεί παράξενο μετά το μπαράζ που μπορεί να μας έκανε υπερήφανους κι ας άφησε πίκρα. κάποια παιδιά για δικούς τους λόγους, για δικά τους προβλήματα, ήθελαν να μη συνεχίσουν. Ο Νίλι ήταν μία εδώ, μία δεν ήταν εδώ.

Τράβηξε αρκετά αυτό και από εδώ και πέρα με μένα προπονητή δεν θα το επιτρέψω να συνεχιστεί. Θα μιλήσω με τον πρόεδρο. Μας στηρίζει, είναι ένας από καλύτερους προέδρους στην Ελλάδα. Πρέπει να βάλουμε κάποιους όρους και κανόνες. Όσοι είναι εδώ θα πρέπει να παίζουν για τον Πλατανιά.

Ερωτώμενος για το αν ο Πλατανιάς ενισχυθεί, απάντησε:
«Δεν έχουμε πει λεπτομέρειες με τον πρόεδρο για τις μεταγραφές. Θέλουμε τρεις παίκτες σίγουρα».

Για τους παίκτες που είναι φευγάτοι:
«Ο Γκοτ έχει αποχωρήσει. δεν τον υπολογίζω σαν προπονητής. Ο Τάρεκ έχει βοηθήσει την ομάδα. Είναι τραυματίας, ζήτησε κι αυτός να αποχωρήσει. Δεν είχε τη διάθεση. Θέλει να φύγει να πάει στη Βραζιλία. Πρέπει να βάλω τα παιδιά που έχουν διάθεση να παίξουν πρώτα. Όποιος θέλει να παίξει για τον Πλατανιά, θα παίζει. Αν ο Νίλι θέλει Ισπανία, εγώ δεν μπορώ να μπω σ' αυτό το τρυπάκι».

Last modified onΚυριακή, 22 Δεκέμβριος 2019 14:40

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep