Ενδιαφέρον ΟΦΗ για Νίλι

Αρέσει πολύ στον ΟΦΗ ο Νίλι του Πλατανιά και δεν αποκλείεται οι Ηρακλειώτες να καταθέσουν πρόταση για την απόκτηση του ακόμη και στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

 

Ο Iσπανός μεσοεπιθετικός συστήθηκε στο ελληνικό κοινό την περίοδο 2017-2018 ως δεξί μπακ (είχε έρθει στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου). Πέρυσι όμως ο Γιάννης Τάτσης του άλλαξε θέση, τον "ανέβασε" στα χαφ και ο ισπανός τον δικάιωσε πετυχαίνοντας 8 γκολ. Ήδη φέτος μετράει 3 γκολ και 2 ασίστ και σίγουρα αποτελεί ένα από τα "βαριά" περιουσιακά στοιχεία της ομάδας του Πλατανιά.

Πέρυσι ο Πλατανιάς προσπάθησε να τον πουλήσει αλλά τα 250.000 ευρώ που ζητούσε για έναν παίκτη που έχει να επιδείξει καλή πορεία μόνο σε ομάδες χαμηλών κατηγοριών σε Ελλάδα και Ισπανία δεν έπεισαν πολύ τους υποψήφιους αγοραστές. Και σιγουρα η ολιγόλεπτη συμμετοχή του σε παιχνίδι κυπέλλου της Μπαρτσελόνα δεν μπορούσε να δικαιολογήσει τα χρήματα που αξίωναν οι Κρητικοί. Με το συμβόλαιο του όμως να λήγει το καλοκαίρι και το ενδιαφέρον που εχει εκφραστεί από τον ΟΦΗ ίσως τα πράγματα αλλάξουν. 

Last modified onΠαρασκευή, 22 Νοέμβριος 2019 21:15

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep