«Ανεβαίνει» ο Πλατανιάς

Με γκολ του Νίλι ο Πλατανιάς νίκησε 1-0 τον ΟΦΗ στο Μάλεμε.

Λίγους μήνες μετά τη διπλή μάχη στα μπαράζ ο Πλατανιάς κοντραρίστηκε εκ νέου με τον ΟΦΗ, αυτή τη φορά σε φιλικό επίπεδο. Η ομάδα των Χανίων έδειξε βελτιωμένη στο Μάλεμε και έφτασε στην επικράτηση με 1-0 χάρη στο πρώτο φετινό τέρμα του Νίλι.

Οι «ερυθρόλευκοι» δημιούργησαν αρκετές φάσεις και έφτασαν κοντά στο γκολ με τους Μπιανκόνι (33'), Καραγκούνη (34') και τον νεοαποκτηθέντα Λεϊρία (40'). Ο ΟΦΗ απείλησε στο 43' με γυριστό του Φελίπε Σόουζα, ενώ στην εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου ο Γουόλι απέκρουσε τη μπάλα σε σουτ του Ποζατζίδη και στην επαναφορά ο Μπιανκόνι δεν βρήκε στόχο.

Στο δεύτερο 45λεπτο οι φιλοξενούμενοι είχαν μία καλή στιγμή με τον Βαζ (55'), αλλά δύο λεπτά μετά ο Καραγκούνης κέρδισε πέναλτι από τον Δεληγιαννίδη. Ο Γουόλι απέκρουσε τη μπάλα στην εκτέλεση του Μπιανκόνι, όμως στην επαναφορά ο Νίλι διαμόρφωσε το 1-0. Οι δύο ομάδες θα τεθούν αντιμέτωπες εκ νέου το Σάββατο (07/09).

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Γιάννης Τάτσης): Γκοτ (61’ Μαντζάρης), Μάικιτς (75’ Κωστίκος), Σάαντο (75’ Ρουσσάκης), Τσαμούρης (75’ Πουρζιτίδης), Μποσέτι (75’ Σμυρλάκης), Ρεβυθόπουλος, Στ. Ποζατζίδης (75’ Πασχαλάκης), Νίλι (75’ Τοπαλίδης), Καραγκούνης (81’ Καρβούνης), Μιγκέλ (61’ Λουκίνας), Λεϊρία (61’ Παπαδόπουλος).

ΟΦΗ (Γιώργος Σίμος): Γουόλι (71’ Δερμιτζάκης), Σακόρ (71’ Σεμέδο), Ντίνας (61’ Τσιλιανίδης), Φιγκεϊρέδο (71’ Στάικος), Βαζ (61’ Ναμπί), Δεληγιαννίδης (84’ Μακρυδάκης), Μπολάκης, Μπράουν (61’ Μαρινάκης), Περδίκης (84’ Κουτρουμπής), Σουρνάκης (61’ Νάστος), Φελίπε Σόουζα (52’ λ.τρ. Νοικοκυράκης).

Πηγή: athiliko.gr

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep