Χάθηκε η άνοδος... στις καθυστερήσεις

O Πλατανιάς έχασε την άνοδο στην Super League στα τελευταία δευτερόλεπτα της αναμέτρησης με τον ΟΦΗ. O Πλατανιάς έχασε την άνοδο στην Super League στα τελευταία δευτερόλεπτα της αναμέτρησης με τον ΟΦΗ.

Ο Πλατανιάς στα τελευταία δευτερόλεπτα της δεύτερης αναμέτρησης με τον ΟΦΗ δέχθηκε το απόλυτο σοκ και τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στη Super League 2. 

Με όπλο το 0-0 της πρώτης αναμέτρησης στα Χανιά, ο Πλατανιάς πάλεψε για την απόλυτη έκπληξη στο Ηράκλειο απέναντι στον ΟΦΗ και μάλιστα μέχρι το 95ο λεπτό του δεύτερου μπαράζ είχε στα χέρια του το 2-2 και μαζί το εισιτήριο για την άνοδο του στη Super League. Ο Ναμπί με εκτέλεση φάουλ, όμως, έγραψε το 3-2 στο 95ο λεπτό, έδωσε τη νίκη - παραμονή στον ΟΦΗ και ήρθε να προσθέσει ακόμη μια εναλλαγή συναισθημάτων, αφού οι Χανιώτες είχαν σημειώσει τη χρυσή ισοφάριση στις καθυστερήσεις με τον Παπανικολάου. 

Το δεύτερο παιχνίδι μπαράζ των δύο ομάδων στο Ηράκλειο ήταν από τα πιο συναρπαστικά που έχουν γίνει ποτέ σε τέτοιο επίπεδο και είχε ό,τι μπορούσε να φανταστεί κανείς σε 90 λεπτά. Οι δύο ομάδες τελείωσαν το παιχνίδι με δέκα ποδοσφαιριστές, αφού δέχθηκαν κόκκινες κάρτες ο Γιακουμάκης (70') επειδή έβγαλε την φανέλα στους πανηγυρισμούς και ο Μπιανκόνι (75') γιατί έσπρωξε τον Παπάζογλου.

Ο Σάσι μόλις στο 9ο λεπτό κέρδισε ανύπαρκτο πέναλτι σε μια φάση που ο διαιτητής Κομίνης λανθασμένα έδειξε την άσπρη βούλα. Ο Στέλιος Ποζατζίδης βρήκε μπάλα, αλλά η απόφαση δεν άλλαξε και ο Νέιρα έδωσε το προβάδισμα στον ΟΦΗ. Ο Τσαμούρης στο 42ο λεπτό ισοφάρισε σε 1-1, ο Γιακουμάκης στο 69ο λεπτό «έγραψε» το 2-1 και ο Πανανικολάου στις καθυστερήσεις το 2-2 για τον Πλατανιά που με τα εκτός έδρας γκολ έπαιρνε την άνοδο στη Super League. Τελικά ο Ναμπί με εκτέλεση φάουλ έκανε το τελικό 3-2 και ώθησε σε πανηγυρισμούς την ομάδα του Ηρακλείου που μέσα σε αυτό το 90λεπτο έζησε όλες τις εναλλαγές που είχε βιώσει σε αυτή την περίεργη χρονιά.

Last modified onΤετάρτη, 22 Μάιος 2019 23:44

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep