«Ούτε την ισοπαλία...»

Ο Πλατανιάς αδικείται από το 2-2 με τον Ηρακλή σύμφωνα με τον Στέλιο Ποζατζίδη.

Καλύτερος του Ηρακλή ήταν στο ματς του Σαββάτου (03/02) ο Πλατανιάς όπως δήλωσε ο Στέλιος Ποζατζίδης. Ο μπακ των «ερυθρόλευκων» μίλησε στο Metropolis 95,5 και τόνισε ότι η κρητική ομάδα δικαιούνταν τη νίκη. Όπως είπε:

«Είναι λογικό όταν μπαίνεις στο γήπεδο και χάνεις από το 2ο λεπτό, ειδικά εκτός έδρας η κατάσταση να γίνεται δύσκολη. Από την άλλη ο Ηρακλής έχει δυναμώσει και δεν έχει καμία σχέση με την αρχή του πρωταθλήματος, ενώ εμείς είμαστε από τις πιο δυνατές ομάδες. Ήταν ντέρμπι και όταν είσαι πίσω στο σκορ, δυσκολεύουν τα πράγματα και στην έδρα ειδικά του αντιπάλου.

Θεωρώ ότι με βάση την εικόνα γενικότερα του παιχνιδιού, αν το δει κανείς από την οπτική ότι ισοφαρίστηκε ο Ηρακλής στις καθυστερήσεις, θα πει κάποιος από την πλευρά του ότι «χάσαμε βαθμούς». Ωστόσο, ο Ηρακλής δεν είχε άλλες φάσεις πέρα από τα γκολ. Συν τοις άλλοις, το γκολ του Περόνε ήταν τυχερό. Θεωρώ ότι δεν δικαιούνταν ούτε καν την ισοπαλία. Όταν ισοφαρίσαμε σε 1-1, φάνηκε ότι ήμασταν εμείς η ομάδα που θα έπαιρνε τη νίκη. Μας «έκοψε» τα πόδια το γκολ του Περόνε, αλλά βρήκαμε τη δύναμη και τον τρόπο για να μη φύγουμε ηττημένοι από το Καυτανζόγλειο».

Σε ό,τι αφορά στη διεκδίκηση της 2ης θέσης είπε:

«Πέρα από τον Βόλο, ο οποίος έχει ξεφύγει βαθμολογικά, η δεύτερη θέση είναι ακόμη ανοικτή. Υπάρχουν τέσσερις, πέντε ομάδες, οι οποίες είναι κοντά. Η δυναμικότητα δεν διαφέρει πολύ. Δεν έχει ξεφύγει κανείς όσον αφορά τη 2η θέση. Δεν έχει κλειδώσει. Είναι ανοικτή για όλους».

Last modified onΔευτέρα, 04 Φεβρουάριος 2019 18:36

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep