«Δεν μπήκε στα δίχτυα»

Ο Γιάννης Τάτσης έμεινε ευχαριστημένος από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του Πλατανιά. Ο Γιάννης Τάτσης έμεινε ευχαριστημένος από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του Πλατανιά.

Ο Γιάννης Τάτσης τόνισε πως το μόνο που έλειπε από τον Πλατανιά ήταν το γκολ, αφού η ομάδα του είχε την καθολική υπεροχή απέναντι στον Απόλλωνα Λάρισας.

Απόλυτα ευχαριστημένος από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του έμεινε ο τεχνικός του Πλατανιά, Γιάννης Τάτσης και υποστήριξε πως το μόνο το γκολ δεν βρήκε η ομάδα του. Οι δηλώσεις του μετά το 0-0 με τον Απόλλωνα Λάρισας:

«Δεν μπορώ να μην είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παιδιών στο σημερινό παιχνίδι. Ξεκινήσαμε πολύ δυνατά και στα πρώτα τρία λεπτά είχαμε ήδη τρεις τελικές προσπάθειες. Θα μπορούσαμε να είχαμε ανοίξει πολύ νωρίς το σκορ. Γνωρίζαμε από την αρχή ότι το παιχνίδι θα έχει κάποιες ιδιαιτερότητες επειδή αυτή η ομάδα είχε κάνει τέσσερα διπλά και είναι μια ομάδα που κοιτάζει την αμυντική της οργάνωση και με την ατομική της ποιότητα και τις ενέργειες προσπαθεί να βρει το γκολ. Με εμάς, ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο δεν κατάφερε να το κάνει επειδή είχαμε την καθολική υπεροχή.

Με τον ίδιο τρόπο ξεκινήσαμε και στο δεύτερο ημίχρονο και ρισκάραμε κιόλας αφού αλλάξαμε σχηματισμό. Δεν μπήκε η μπάλα στα δίχτυα παρά τις προϋποθέσεις και τις τελικές που κάναμε. Μετά από κάποιο σημείο μας εκνεύρισαν και κάποιες αποφάσεις του διαιτητή που επηρέασαν και τον ρυθμό του αγώνα. Θα μπορούσαμε να είχαμε περισσότερη ηρεμία σε κάποιες φάσεις του παιχνιδιού στο τέλος. Δεν μπορώ να έχω παράπονο αφού η προσπάθεια έγινε και έλειπε κάποια ατομική ενέργεια που θα έδινε κάτι παραπάνω στη μεγάλη περιοχή ώστε να ανοίξουμε το σκορ και να πάρουμε το πάνω χέρι στο παιχνίδι».

Last modified onΣάββατο, 26 Ιανουάριος 2019 18:32

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep