«Καταγγελία στην Επιτροπή Δεοντολογίας»

Η είδηση που έβγαλε η εκδίκαση δύο προσφυγών του Πλατανιά σχετικά με τις διεκδικήσεις από τη Super League.

Οι υποθέσεις των Σαλόζε Ουντότζι, Ελίνι Δημούτσου συζητήθηκαν στο Διαιτητικό Δικαστήριο την Τρίτη (22/01). Ωστόσο, η είδηση που προέκυψε στην εκδίκαση, την οποία παρακολούθησε το FL News, ήταν οι νομικές κινήσεις της ΠΑΕ Πλατανιάς σε βάρος της Super League.

Οι «ερυθρόλευκοι» με εξώδικό τους ζητούν από τον Συνεταιρισμό οφειλόμενα από τα τηλεοπτικά δικαιώματα της σεζόν 2016-17 και 2017-18, κάτι που είχε μεταφέρει ο νομικός, Γιώργος Παναγόπουλος στον πρόεδρο του Διαιτητικού Δικαστηρίου. Όταν, λοιπον, ρωτήθηκε από την έδρα αν υπάρχουν εξελίξεις επί του θέματος, απάντησε: «Κάναμε σήμερα καταγγελία στην Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ. Έχουμε κάνει αγωγή και θα προχωρήσουμε και σε ασφαλιστικά μέτρα».

Σύμφωνα με την ομάδα των Χανίων, ως υπόλοιπο των τηλεοπτικών δικαιωμάτων της περιόδου 2017-18 η Super League οφείλει 203.000 ευρώ, ενώ το υπόλοιπο της περιόδου 2016-17 ανέρχεται - βάσει των λογιστικών της στοιχείων - στις 275.000 ευρώ!

Οι υποθέσεις, βέβαια, των Ουντότζι, Δημούτσου συζητήθηκαν. Για την περίπτωση του πρώτου ο Παναγόπουλος είπε: «Υπάρχει επαφή με τον ποδοσφαιριστή και θα τακτοποιηθεί εντός των ημερών», ενώ για τον Δημούτσο παραδέχτηκε ότι: «Χάσαμε τις δόσεις λόγω της σύγχυσης που δημιουργήθηκε με την απόφαση».

Η ΠΑΕ με την ανταίτησή της ζητά να εξοφλήσει σε δόσεις τον Δημούτσο, κάτι που, φυσικά, αρνείται ο ποδοσφαιριστής. «Έχει υποστεί μεγάλη ταλαιπωρία. Ξεκίνησε να πληρώνεται τον Νοέμβριο και έχουμε φτάσει Φεβρουάριο», σημείωσε η εκπρόσωπος της νομικής υπηρεσίας του ΠΣΑΠ, Άννα Νικολούση και συμπλήρωσε: «Αν περιμένουμε ποτε θα πάρει η ΠΑΕ τα χρήματα από τα τηλεοπτικά, θα φτάσουμε στο καλοκαίρι».

Last modified onΤετάρτη, 23 Ιανουάριος 2019 01:45

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep