«Όποιος το έβαζε...»

Το σχέδιο του Πλατανιά δεν βγήκε απέναντι στην Παναχαϊκή όπως δήλωσε ο Γιάννης Τάτσης.

Όποιος σκόραρε, θα νικούσε στο παιχνίδι Παναχαϊκή - Πλατανιάς (1-0) σύμφωνα με τον Γιάννη Τάτση. Ο τεχνικός της ομάδας των Χανίων ανέφερε:

«Ένα δύσκολο παιχνίδι και για εμάς και για την Παναχαϊκή. Το λέω αυτό γιατί η Παναχαϊκή είχε ανάγκη τους βαθμούς και έπαιζε στην έδρα της. Ξέραμε ότι και με τον τρόπο που παίζει και λόγω αναγκαιότητας, θα έχει ένα παιχνίδι ανοικτό όσον αφορά την επίθεση, οπότε εμείς θα προσπαθούσαμε μέσα από ένα αμυντικό σχέδιο να κλέψουμε τη μπάλα και στη μετάβαση να προσπαθήσουμε να δημιουργήσουμε ευκαιρίες ή προϋποθέσεις.

Και στα δύο ημίχρονα οι ομάδες δημιούργησαν προϋποθέσεις. Όποια έβαζε το γκολ, το ματς θα έγερνε προς την πλευρά της. Αυτό το κατάφερε η Παναχαϊκή και όχι εμείς τόσο στο πρώτο και το δεύτερο 45λεπτο, οπότε κέρδισε το παιχνίδι. Καλή συνέχεια στην Παναχαϊκή. Κοιτάμε το επόμενο».

Ο Στέλιος Ποζατζίδης ανέφερε:

«Ξέραμε ότι θα αντιμετωπίσουμε μια ομάδα που θέλει να παίξει ποδόσφαιρο και θέλει να έχει την κατοχή, να πάρει πρωτοβουλίες. Έχοντας διαβάσει το παιχνίδι παίξαμε λίγο πιο αμυντικά. Δεν θυμάμαι η Παναχαϊκή να έκανε κάποια κλασική ευκαιρία σε όλο το παιχνίδι. Αντιθέτως εμείς στην κόντρα είχαμε δύο, τρεις φάσεις να σκοράρουμε, αλλά στο ποδόσφαιρο όταν δεν το βάζεις, θα το φας. Καλή συνέχεια στην Παναχαϊκή. Εμείς θα κοιτάξουμε τα λάθη μας».

Για το πέναλτι στο 25' αν έχει εικόνα και αν δεν ήταν δίκαιη η νίκη:

«Δεν λέω ότι δεν ήταν δίκαιη. Στο ποδόσφαιρο όταν δεν κάνεις τις ευκαιρίες σου γκολ, θα το δεχτείς. Κάτι τέτοιο συνέβη. Για το πέναλτι καθαρή εικόνα δεν έχω».

ΑΠΟΔΟΣΗ: FL News

Last modified onΣάββατο, 19 Ιανουάριος 2019 17:43

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep