«Ο όρος οικογένεια»

Ο Βασίλης Καραγκούνης για το κλίμα στον Πλατανιά και τα τρία τέρματα που σημείωσε.

Χατ τρικ έκανε ο Βασίλης Καραγκούνης του Πλατανιά, πανηγύριζοντας τα πρώτα του τέρματα σε επαγγελματικό επίπεδο και μετά το τέλος του αγώνα με τον Ηρόδοτο (5-1) μίλησε για το οικογενειακό κλίμα στην ομάδα των Χανίων. Όπως είπε:

«Μετά από ένα καλό παιχνίδι κλείσαμε την ημερολογιακή χρονιά με τον καλύτερο τρόπο. Είμαστε πολύ χαρούμενοι. Γι' αυτό δουλεύαμε καθ' όλη τη διάρκεια της εβδομάδας. Παίξαμε καλό ποδόσφαιρο. Στόχος μας τώρα είναι να ξεκουραστούμε και να επιστρέψουμε δυνατοί και γεμάτοι ενέργεια για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Θα ήθελα να σταθώ και στον κόσμο που από την πρώτη στιγμή ήταν στο πλευρό μας. Έδωσε το «παρών» και μας έδωσε δύναμη σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Είμαστε ευγνώμονες για τη στήριξή του».

Για τα τρία γκολ που σημείωσε:

«Δεν ξέρω αν το έχω συνειδητοποιήσει ακόμα. Στο μυαλό μου έχω ότι απλά τελείωσε το παιχνίδι, κερδίσαμε 5-1. Όλα τα παιδιά και όλος ο κόσμος έχουν συμβολή σε αυτά τα πέντε γκολ που βάλαμε ανεξάρτητα ποιος τα σημείωσε. Συνεχίζουμε τη δουλειά, σκυμμένο κεφάλι και όλα καλά».

Για το κλίμα στον Πλατανιά:

«Έχουμε καλό κλίμα. Έχει να κάνει με έναν όρο που μπορεί άλλες φορές να τον ακούγεται πολύ συχνά και άλλες φορές λιγότερο. Λέγεται οικογένεια. Η οικογένεια μερικές φορές έχει μία ευρύτερη έννοια. Άλλοι μπορεί να νομίζουν ότι έχουμε μία μάνα, έναν πατέρα και ότι είμαι εξ αίματος γεννημένος από κάποιον. Άλλες φορές είναι άνθρωποι που συνεργάζεσαι καθημερινά, έχεις άριστες σχέσεις και πορεύεσαι σε αυτό που κάνεις με τη στήριξή τους, τη δύναμή τους και γενικότερα με τη δική τους ενέργεια. Αυτό έχουμε κι εμείς και θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι».

Last modified onΚυριακή, 23 Δεκέμβριος 2018 02:35

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep