«Ηταν καλύτεροι και νίκησαν»

Δίκαιη η πρώτη ήττα του Πλατανιά στο πρωτάθλημα σύμφωνα με τον Γιάννη Τάτση Δίκαιη η πρώτη ήττα του Πλατανιά στο πρωτάθλημα σύμφωνα με τον Γιάννη Τάτση

Την ανωτερότητα του Βόλου αναγνώρισε ο προπονητής του Πλατανιά, Γιάννης Τάτσης, μετά την πρώτη ήττα της ομάδας του στο πρωτάθλημα με σκορ 3-1.

Ο Πλατανιάς γνώρισε την πρώτη του ήττα στην 8η στροφή του πρωταθλήματος με 3-1 από τον Βόλο, με τον Γιάννη Τάτση να σημειώνει ότι ο αντίπαλος ήταν καλύτερος και δίκαια έφτασε στην επικράτηση.

Η τοποθέτησή του Γιάννη Τάτση στη συνέντευξη Τύπου:

«Δεν υπάρχει εύκολο ή δύσκολο παιχνίδι σε αυτό το πρωτάθλημα. Ετσι ήρθε η πρώτη ήττα. Δεν μπορώ να έχω παράπονο από τους ποδοσφαιριστές μου για την προσπάθεια που έχουν κάνει όλο αυτό το διάστημα. Κάποια στιγμή θα ερχόταν κι αυτό.

Ηταν καλύτεροι και νικήσαν. Τους έκαναν καλύτερους τα δύο πρώτα γκολ που δεχτήκαμε από στατική φάση, με αποτέλεσμα να ανέβουν ψυχολογικά. Ηταν δύσκολο να διαχειριστούμε το παιχνίδι. 

Στο δεύτερο ημίχρονο ήταν καλύτερη η εικόνα μας. Αυτό που με ενοχλεί και με στεναχωρεί δεν είναι η ήττα αλλά η αποβολή του Νίλι, καθώς θα τον χάσουμε από το επόμενο παιχνίδι. Εννοείται θα συνεχίσουμε. Εχω εμπιστοσύνη σε όλα τα παιδιά του ρόστερ. Συγχαρητήρια στον Βόλο». 

Last modified onΚυριακή, 09 Δεκέμβριος 2018 19:01

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep