Νέα αναβολή για Μπιανκόνι

Ο Καραϊσκάκης ζήτησε ξανά αναβολή για την ένσταση που φορά το Μπιανκόνι.

[googlead][/googlead]

Στις 27 Νοεμβρίου θα εκδικαστεί η ένσταση που έχει κατατεθεί για τον Μιγκέλ Μπιανκόνι από τον Καραϊσκάκη. Η ομάδα της Άρτας ζήτησε νέα αναβολή, όπως ανακοίνωσε ο Πλατανιάς. Υπενθυμίζεται ότι η ένσταση έγινε καθώς σύμφωνα με τον Καραϊσκάκη η συμμετοχή του Βραζιλιάνου φορ στο παιχνίδι των δύο ομάδων (0-1 οι Κρητικοί) ήταν αντικανονική.

Από εκεί και πέρα, ο Πλατανιάς αντιμετωπίζει το Σάββατο (17/11, 15:00) τον Απόλλωνα Πόντου, στην Καλαμαριά. Εχοντας δύο νίκες και μια ισοπαλία στα τρία πρώτα παιχνίδια της φετινής Football League, η ομάδα της Κρήτης θέλει να συνεχίσει τις καλές και θετικές εμφανίσεις και σε αυτό το παιχνίδι.

Ο Πλατανιάς ολοκλήρωσε την προετοιμασία του με μικρής διάρκειας προπόνηση, με τον τεχνικό, Γιάννη Τάτση, να μην αντιμετωπίζει προβλήματα απουσιών. Υπενθυμίζεται η αποστολή:

Γκοτ, Σικαλιάς, Ουές, Στ. Ποζατζίδης, Χ. Ποζατζίδης, Τσακμάκης, Τσαμούρης, Κωστίκος, Κόρτσταμ, Σινγκ, Ρουσσάκης, Παπουτσογιαννόπουλος, Μποσέτι, Πουρζιτίδης, Καραγκούνης, Λάζιτς, Νίλι, Παπανικολάου, Μάικιτς, Μπιανκόνι.

Last modified onΠαρασκευή, 16 Νοέμβριος 2018 21:03

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep