Χάρηκαν την στήριξη

Οι ποδοσφαιριστές του Πλατανιά χάρηκαν ιδιαίτερα για την στήριξη που είχαν από τους φίλους της ομάδας στην αναμέτρηση του Σαββάτου (27/10) με τον Αήττητο. Οι ποδοσφαιριστές του Πλατανιά χάρηκαν ιδιαίτερα για την στήριξη που είχαν από τους φίλους της ομάδας στην αναμέτρηση του Σαββάτου (27/10) με τον Αήττητο.

Θέμα συζήτησης έγινε στην προπόνηση του Πλατανιά η ατμόσφαιρα που υπήρχε στο παιχνίδι του Σαββάτου με τον Αήττητο και ο τρόπος που πανηγυρίστηκε η νίκη από παίκτες και φιλάθλους. 

Δεν πέρασε απαρατήρητη η ζεστασιά του κόσμου του Πλατανιά για την ομάδα από τους ποδοσφαιριστές της ομάδας, οι οποίοι βίωσαν με το παραπάνω την συμμετοχή των φιλάθλων στο παιχνίδι με τον Αήττητο και χάρηκαν τον τρόπο με τον οποίο πανηγυρίστηκε η νίκη. Παράλληλα τους έκανε εντύπωση η στήριξη που είχαν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, καθώς και ο τρόπος με τον οποίο πανηγυρίστηκε από όλους μαζί, παίκτες και φιλάθλους, το πρώτο αυτό τρίποντο στο πρωτάθλημα. Είναι δεδομένο ότι όλοι στην ομάδα περιμένουν ανάλογη στήριξη, την οποία χαρακτηρίζουν και αναγκαία σε όλη τη σεζόν και στις όμορφες στιγμές, όπως αυτή του περασμένου Σαββάτου, αλλά και στις πιο δύσκολες.  

Στη προπόνηση της Δευτέρας (29/10) όσοι παίκτες είχαν πιο λίγο χρόνο συμμετοχής στον αγώνα του Σαββάτου πήραν μέρος σε οικογενειακό δίτερμα με την Κ19, ενώ οι υπόλοιποι ακολούθησαν πρόγραμμα ενεργητικής και παθητικής αποθεραπείας.  Ο Τσαμούρης έχει υποστεί κάκωση, ενώ εκτός προγράμματος έμεινε και ο Μποσέτι εξαιτίας ενοχλήσεων στη μέση. 

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep