«Ομάδα από την αρχή»

Την προετοιμασία του για να εμφανιστεί έτοιμος στο πρωτάθλημα συνεχίζει ο Πλατανιάς, σύμφωνα με τον Γιάννη Κατσούλη.

Στο γεγονός ότι ο Πλατανιάς βρίσκεται ακόμα σε στάδιο προετοιμασίας και είναι μια ομάδα που χτίζεται από την αρχή στάθηκε ο Γιάννης Κατσούλης, μετά τον αποκλεισμό στο Κύπελλο από τον Άρη Αβάτου.

Ο συνεργάτης του Πάουλο Κάμπος μίλησε στο sports-addict για το παιχνίδι Κυπέλλου, αλλά τους στόχους του Πλατανιά από εδώ και πέρα.

Αναλυτικά δήλωσε:

«Είχαμε κάποιες πληροφορίες για την ομάδα του Άρη. Είναι μία πολύ καλή ομάδα, με πολύ καλή δουλειά από τον προπονητή. Γενικά ήταν μία ομάδα με πολύ καλή οργάνωση στο παιχνίδι της. Στο πρώτο ημίχρονο θεωρητικά εμείς ήμασταν σχεδόν εκτός παιχνιδιού. Ο αντίπαλος ήταν πάρα πολύ καλός και στις μονομαχίες και στις πρώτες μπάλες και σε διάθεση και σε ενέργεια. Τα δικά μας παιδιά στο δεύτερο ημίχρονο και στην παράταση ήταν κυρίαρχοι. Θα μπορούσαμε να κερδίσουμε το παιχνίδι και να το τελειώσουμε και να μην πάμε στα πέναλτι.

Είμαστε ευχαριστημένοι από την προσπάθεια των παιδιών στο δεύτερο ημίχρονο και στην παράταση. Είμαστε στο στάδιο προετοιμασίας μας, εμείς αρχίσαμε αργά την προετοιμασία μας, είμαστε ακόμη στον πρώτο μήνα. Σίγουρα θέλαμε να προκριθούμε, δεν τα καταφέραμε και συνεχίζουμε την προετοιμασία μας, με στόχο να είμαστε έτοιμοι στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής, που θα είναι πάρα πολύ δύσκολο, γιατί είμαστε μία νέα ομάδα. Ουσιαστικά "χτιζόμαστε" από την αρχή».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep