«Ώθηση στη νέα προσπάθεια» (video)

Βίντεο για την προώθηση των εισιτηρίων διαρκείας δημιούργησε ο Πλατανιάς. Βίντεο για την προώθηση των εισιτηρίων διαρκείας δημιούργησε ο Πλατανιάς.

Ο Πλατανιάς δημιούργησε ειδικό βίντεο για την προβολή των εισιτηρίων διαρκείας για τη νέα σεζόν. 

Με την φράση «Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς»! συνεχίζεται η προσπάθεια του Πλατανιά να προχωρήσει στην πώληση των εισιτηρίων διαρκείας για τη νέα σεζόν και για αυτό το λόγο προχώρησε στη δημιουργία βίντεο που δημοσιοποιήθηκε στο επίσημο κανάλι της ομάδας στο youtube. 

Οι τιμές των διαρκείας είναι στα 100€ για την Θύρα 1 και 2, ενώ στα 300€ για τους επίσημους. 

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων ενημερώνει ότι έχει ξεκινήσει η διάθεση των καρτών διαρκείας για την αγωνιστική σεζόν 2018-19.  Οι τιμές των νέων καρτών διαμορφώνονται ως εξής:  Θύρα VIP: 300€ Θύρες 1 & 2: 100€  Η διάθεση των καρτών διαρκείας θα γίνεται:  Στον Πλατανιά: από τα γραφεία της ΠΑΕ (Γεωργίου Μαραμπουτάκη 99), καθημερινά από τις 11π.μ., έως τις 3μ.μ.  Στα Χανιά: από το κατάστημα “Σταύρος Σπορ” (Παπανδρέου 57), ώρες καταστημάτων, εκτός Παρασκευής.  Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6949205450  Στη νέα αρχή που κάνει η ομάδα μας, σας χρειαζόμαστε όλους δίπλα μας, ώστε με την παρουσία σας και το χειροκρότημά σας να δώσετε ώθηση στην προσπάθεια αυτή.

Media

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep