Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 70

«Μόνο το κίνητρό μας»

Ο Δημήτρης Ραπτάκης τόνισε πως μόνο το κίνητρο τους και τίποτε άλλο δεν τους οδήγησε στην άνοδο στην Super League. Ο Δημήτρης Ραπτάκης τόνισε πως μόνο το κίνητρο τους και τίποτε άλλο δεν τους οδήγησε στην άνοδο στην Super League.

Ο Δημήτρης Ραπτάκης μίλησε για λογαριασμό των ποδοσφαιριστών του Πλατανιά στην συνέντευξη Τύπου μετά το ματς με την Καλλιθέα.

O Δημήτρης Ραπτάκης στην συνέντευξη Τύπου θέλησε να δώσει απαντήσεις για την εύνοια της διαιτησίας που αποδίδουν στον Πλατανιά και είπε πως τίποτε άλλο, εκτός από το κίνητρο τους για διάκριση δεν τους οδήγησε στην επιτυχία.

«Πρέπει να ευχαριστήσουμε τη διοίκηση για την ηρεμία και όσα πρόσφερε στην ομάδα. Οι άνθρωποι που ήταν κοντά στην ομάδα δούλεψαν για έναν στόχο που τελικά τον εκπληρώσαμε. Από την πρώτη αγωνιστική δώσαμε τις απαντήσεις μας και δείξαμε την αξία μας, τόσο στο πρωτάθλημα, όσο και στα play off. Το κίνητρο μας ήταν αυτό που μας οδήγησε στην επίτευξη του στόχου και τίποτε άλλο. Η καλή οργάνωση, η διαχείριση που κάναμε και η ηρεμία που υπήρχε στην ομάδα μας οδήγησαν στην επιτυχία αυτή. Τα δεδομένα από εδώ και πέρα είναι εντελώς διαφορετικά στην Super League».

Last modified onΣάββατο, 30 Ιούνιος 2012 23:19

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep